Η αστυνομία της Πατάγια συλλαμβάνει τον κύριο ύποπτο για πρόσφατες κλοπές πορτοφολάδων Ινδών τουριστών

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Η αστυνομία της Πατάγια σε συνεργασία με το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Ένα ενημέρωσε το Pattaya News και άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης σήμερα, 19 Αυγούστου 2022, ότι συνελήφθη ο κύριος ύποπτος για πρόσφατες κλοπές σε Ινδούς τουρίστες στην Πατάγια.

Εδώ και μήνες εκεί έχουν αναφερθεί τακτικές αναφορές για πορτοφολάδες αργά το βράδυ Ινδών τουριστών που περπατούσαν μόνοι ή σε μικρές ομάδες γύρω από την Πατάγια. Στις περισσότερες περιπτώσεις το περιστατικό αφορούσε την αρπαγή χρυσών αλυσίδων από Ινδούς τουρίστες.

Τα περιστατικά προκάλεσαν τεράστιο ενδιαφέρον του κοινού αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συζήτηση με την ινδική κοινότητα ασκώντας πίεση στις αρχές για τη σύλληψη τυχόν υπόπτων. Κάποια σχόλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνει η TPN, αμφισβήτησαν τα δημοσιεύματα και μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι κάποια από αυτά ήταν ασφαλιστικές απάτες.

Σύμφωνα με τον Pol Col Somchai Theerapatphaisarn από το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας One, μια ανασκόπηση του CCTV φάνηκε να δείχνει ότι οι κλοπές ήταν γνήσιες και φαινόταν να διαπράχθηκαν από μια τακτική ομάδα τρανσέξουαλ κλεφτών. Ωστόσο, αν και είχε γίνει μία προηγούμενη σύλληψη, Η αστυνομία προσπάθησε να εντοπίσει τους άλλους υπόπτους.

Αυτό άλλαξε στις 15 Αυγούστου 2022, σύμφωνα με τον Somchai, όταν η αστυνομία εντόπισε τον Frame, το επίθετο και την ηλικία που δεν δόθηκε, ένα διεμφυλικό άτομο που είχε καταφύγει στην Μπανγκόκ και φέρεται να ομολόγησε πολλαπλές κλοπές στην Πατάγια.

Ο Somchai δεσμεύτηκε να συνεχίσει να καταπολεμά τα κακά μήλα και να κρατά τους τουρίστες ασφαλείς στην Πατάγια.

Ο Frame παρέμεινε υπό κράτηση αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για κλοπή τη νύχτα από την ώρα του Τύπου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/