Ινδός τουρίστας κατέθεσε αναφορά στην αστυνομία αφού κατά λάθος πήγε τρανσέξουαλ στο ξενοδοχείο του στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας Ινδός τουρίστας στην Πατάγια υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία για έναν άγνωστο τον οποίο φέρεται να πλήρωσε για να πάει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, αλλά αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν τρανς. Ο τουρίστας είπε ότι ο τραβεστί αρνήθηκε να επιστρέψει τα χρήματά του και του έκλεψε το ρολόι χειρός.

Ένας Ινδός τουρίστας που δεν κατονομάζεται ανέφερε την Πέμπτη την κατάστασή του στην αστυνομία της Πατάγια το βράδυ.

Ο τουρίστας είπε ότι προσέλαβε έναν άγνωστο τον οποίο αρχικά νόμιζε ότι ήταν γυναίκα για να πάει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην οδό Soi 8 στο Banglamung, στο Chonburi. Ενώ οι δυο τους βρίσκονταν μέσα στο δωμάτιο, ο τουρίστας δήλωσε ότι παρατήρησε ότι ο άγνωστος ήταν, στην πραγματικότητα, τραβεστί και όχι πραγματική γυναίκα.

Από απογοήτευση, ο Ινδός ζήτησε τα μετρητά του αξίας 1,500 μπατ πίσω, αλλά ο τραβεστί φέρεται να αρνήθηκε. Στη συνέχεια, ο τουρίστας επέλεξε να υποβάλει αστυνομική αναφορά στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια, αλλά ο αστυνομικός τον ενημέρωσε ότι αυτό που έκανε με τον άγνωστο ήταν αντίθετο με τους νόμους της Ταϊλάνδης για την πορνεία και μπορεί να οδηγήσει σε νομικές ενέργειες εναντίον του.

Ο Ινδός άνδρας φέρεται να άρχισε να χύνει δάκρυα καθώς δεν ήθελε να του απαγγελθούν κατηγορίες. Παρακάλεσε τον αστυνομικό να βρει τον άγνωστο, ισχυριζόμενος ότι ο άγνωστος ήταν επίσης πορτοφολάς επειδή του έκλεψαν το ρολόι χειρός.

Η αστυνομία της Πατάγια επιθεώρησε το ξενοδοχείο για να προσπαθήσει να εντοπίσει τον ύποπτο, προσθέτοντας ότι θα μπορέσει να λύσει την υπόθεση σύντομα επειδή ο ύποπτος ξέχασε την ταυτότητά του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Όσον αφορά τον Ινδό άνδρα, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για επικείμενες νομικές κατηγορίες.

Η TPN σημειώνει ότι μέχρι στιγμής φέτος υπήρξαν 16 περιπτώσεις πορτοφολάδων στην περιοχή της Πατάγια, με Το πιο πρόσφατο έγινε στις αρχές Νοεμβρίου.

Έχουν γίνει συλλήψεις, συμπεριλαμβανομένου αυτού του πιο πρόσφατου, και η αστυνομία της Πατάγια δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να αναζητά και να συλλαμβάνει τους υπόπτους.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.