Κορεάτης τουρίστας λέει ότι τους έκλεψαν πορτοφολάδες στην παραλία Pattaya

Πατάγια -

Ένας 43χρονος Κορεάτης τουρίστας είπε ότι πορτοφολήθηκε από ένα τρανσέξουαλ ενώ έκανε βόλτα στην παραλία Πατάγια το βράδυ με φίλους.

Η αστυνομία της Πατάγια ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό πορτοφολίας μπροστά από το Soi 13/2 στην υποσυνοικία Nongprue του Banglamung, Chonburi, γύρω στις 11:2 χθες, XNUMX Νοεμβρίου.

Το θύμα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Sanghyeon Lee, 43. Είπε στην αστυνομία ότι έκανε βόλτα στην παραλία Pattaya με τους φίλους του για να ασκηθεί και να απολαύσει το τοπίο, όταν αυτό που περιέγραψε ως τρανσέξουαλ τον πλησίασε και άρχισε να τον αποπλανεί για να του προσφέρει συντροφιά.

Ο Lee είπε ότι δεν τον ενδιέφερε, οπότε αρνήθηκε την προσφορά του ξένου, ο οποίος τον αγκάλιασε πριν φύγει. Ωστόσο, μόλις ο τραβεστί έφυγε, το θύμα έψαξε για τα μετρητά του στο fanny pack του και συνειδητοποίησε ότι τα χρήματά του αξίας 5,000 μπατ είχαν εξαφανιστεί. Ο ύποπτος δεν βρέθηκε πουθενά εκείνη τη στιγμή, οπότε ο Λι αποφάσισε να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Η αστυνομία της Πατάγια ερεύνησε τη σκηνή του συμβάντος και είπε ότι θα εξετάσει το υλικό CCTV για να εντοπίσει τον ύποπτο.

Το TPN σημειώνει ότι, όσον αφορά τα ζητήματα πορτοφολάδων στην περιοχή της Πατάγια, υπήρξαν 15 περιπτώσεις μέχρι στιγμής φέτος, με Το πιο πρόσφατο συνέβη στην παραλία Pattaya τον Οκτώβριο.

Έχουν γίνει συλλήψεις, συμπεριλαμβανομένου αυτού του πιο πρόσφατου, και η αστυνομία της Πατάγια δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να αναζητά και να συλλαμβάνει τους υπόπτους.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.