Σε Ινδούς και Ρώσους τουρίστες φέρεται να έκλεψαν τηλέφωνο και χρυσό κολιέ 120 χιλιάδων μπατ στην Πατάγια

Πατάγια -

Θύματα Ινδών και Ρώσων σε ξεχωριστές περιπτώσεις δήλωσαν ότι πορτοφολήθηκαν χθες το βράδυ από, όπως είπαν, μια Ταϊλανδέζα σύντροφο και δύο τρανς άτομα.

Το πρώτο θύμα ήταν ένας 29χρονος Ινδός υπήκοος, ο κ. Sekar Mohandoss. Ήρθε να αναφέρει την κατάστασή του στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια χθες το βράδυ, 2 Οκτωβρίου, λέγοντας ότι το smartphone Huawei A4 του κλάπηκε από μια γυναίκα σύντροφο στην οποία πλήρωσε, σύμφωνα με τον ίδιο, «απλώς έκανε παρέα» μαζί του στο κατάλυμά του.

Ο κ. Sekar είπε ότι το τηλέφωνό του κόστιζε 18,400 μπατ και εξαφανίστηκε όταν η γυναίκα έφυγε από το δωμάτιό του. Ο Ινδός τουρίστας ήρθε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα και φέρεται να σοκαρίστηκε από το περιστατικό.

Εν τω μεταξύ, το δεύτερο θύμα, ο κ. Vadim Korni Iashchenko, ένας 31χρονος Ρώσος υπήκοος, πήγε επίσης να καταγγείλει παρόμοιο περιστατικό κλοπής στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya στις 5:30 το απόγευμα χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, βρισκόταν σε βραδινή έξοδο για να απολαύσει την παραλία, όταν αυτό που περιέγραψε ως δύο τραβεστί με σέξι φορέματα τον πλησίασαν για να του πουν ένα γεια και να του προσφέρουν συντροφιά. Ο κ. Βαντίμ είπε ότι αρνήθηκε και προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά οι δυο τους συνέχισαν να τον ακολουθούν και να αγγίζουν το σώμα του. Μόλις οι ύποπτοι έφυγαν, το χρυσό περιδέραιο του κυρίου Βαντίμ, το οποίο ισχυρίστηκε ότι είχε αξία πάνω από 120,000 μπατ, είχε εξαφανιστεί από το λαιμό του.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Chanan Kesornbua από το αστυνομικό τμήμα της Pattaya ταξίδεψε για να διερευνήσει τις δύο σκηνές του εγκλήματος, λέγοντας ότι θα εξετάσει το βίντεο CCTV και θα ρωτήσει τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου για να συλλάβουν τους τρεις υπόπτους και στις δύο περιπτώσεις.

Το TPN σημειώνει ότι, όσον αφορά τα ζητήματα πορτοφολάδων στην περιοχή της Πατάγια, υπήρξαν 14 περιπτώσεις μέχρι στιγμής, με Το πιο πρόσφατο συνέβη στη Walking Street τον Σεπτέμβριο του 2022.

Έχουν γίνει συλλήψεις, συμπεριλαμβανομένου αυτού του πιο πρόσφατου, και η αστυνομία της Πατάγια δηλώνει ότι θα συνεχίσει να αναζητά και να συλλαμβάνει τους υπόπτους.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.