Ινδός τουρίστας λέει ότι είχε πορτοφόλι με 12,000 μπατ και μια πιστωτική κάρτα που έκλεψαν τρανσέξουαλ στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας Ινδός τουρίστας είπε στην αστυνομία και στα μέσα ενημέρωσης ότι είχε ένα πορτοφόλι με 12,000 μπατ σε μετρητά και μια πιστωτική κάρτα που του έκλεψαν δύο τρανς άτομα.

Ο κ. Vishal Vajbhaw, ένας 33χρονος Ινδός τουρίστας, ανέφερε την κατάστασή του στην Pol. Ο λοχαγός Chanan Kesornbua στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya γύρω στη 1:00 π.μ. σήμερα, 31 Αυγούστου, σχετικά με τα κλεμμένα μετρητά και την πιστωτική του κάρτα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, περπατούσε στο Walking Street στη Νότια Πατάγια γύρω στα μεσάνυχτα για να χαλαρώσει και να απολαύσει τον κόσμο να τον παρακολουθεί όταν αυτό που εξήγησε ως δύο τρανς άτομα τον πλησίασαν και προσπάθησαν να του προσφέρουν συντροφιά.

Ο κύριος Βισάλ συνέχισε αυτό οι δυο τους προσπάθησαν επίμονα να τον αποπλανήσουν και να τον αγκαλιάσουν παρά τις επανειλημμένες αντιρρήσεις του. Και οι δύο τον ακολούθησαν επίσης στο Walking Street πριν ο ένας του ζητήσει ένα μικρό χρηματικό ποσό, στο οποίο συμφώνησε από ενόχληση.

Ωστόσο, όταν ο κ. Βισάλ έβαλε το χέρι στην τσέπη του, διαπίστωσε ότι το πορτοφόλι του, το οποίο όπως είπε περιείχε 12,000 μπατ σε μετρητά και μια πιστωτική κάρτα είχε εξαφανιστεί. Βλέποντας έτσι, τα δύο άτομα διαλύθηκαν αμέσως και εξαφανίστηκαν, παρόλο που ο κ. Βισάλ προσπάθησε ήδη να τους πιάσει, οδηγώντας στην αναφορά του στην αστυνομία της Πατάγια σήμερα.

Πολ. Ο λοχαγός Chanan είπε ότι θα ζητήσει από τη μονάδα έρευνας να ελέγξει τον τόπο του εγκλήματος και το βίντεο CCTV για να βρει τους δύο υπόπτους. Επίσης, η αστυνομία προειδοποίησε σθεναρά τους τουρίστες να απόσχουν να φορούν ακριβά κοσμήματα, να κουβαλούν μεγάλα χρηματικά ποσά ή να φορούν χρυσά περιδέραια, καθώς αυτά τα αντικείμενα στοχοποιούνταν από ομάδα πορτοφολάδων στις περιοχές της Πατάγια.

Το TPN σημείωσε ότι αυτό είναι το 12ο περιστατικό πορτοφολίας σε βάρος τουριστών, κυρίως Ινδών, μετά από προηγούμενο που αφορούσε 17,000 μπατ μετρητά έκλεψαν από Ινδό τουρίστα πριν από λίγο.

Έχουν γίνει συλλήψεις, συμπεριλαμβανομένου αυτού του πιο πρόσφατου, και η αστυνομία της Πατάγια δηλώνει ότι θα συνεχίσει να αναζητά και να συλλαμβάνει τους υπόπτους.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.