Πορτοφόλι Ινδού τουρίστα με 17,000 μπατ μετρητά που φέρεται να έκλεψε από τρανσέξουαλ στην κεντρική Πατάγια

Κεντρική Πατάγια —

Ένας Ινδός τουρίστας έξω για, όπως είπε, σνακ αργά το βράδυ, παραπονέθηκε στην αστυνομία της Πατάγια ότι το πορτοφόλι του με μετρητά 17,000 μπατ φέρεται να έκλεψε από αυτό που πίστευε ότι ήταν ένα τρανς άτομο στην Κεντρική Πατάγια.

Το θύμα της Ινδίας, ο κ. Anurag Uttam, 29 ετών, μαζί με την παρέα του με 7-8 Ινδούς φίλους του αναφέρθηκαν γύρω στη 1:00 π.μ. σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουλίου, στην Pol. Ο πλοίαρχος Puttharak Sonkhamhan ότι το πορτοφόλι του με μετρητά 17,000 μπατ κλάπηκε φέρεται να έκλεψε ένα τρανσέξουαλ άτομο σε μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με τον κ. Anurag, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα ενώ βρισκόταν έξω για σνακ αργά το βράδυ με τους φίλους του. Δήλωσε ότι πήρε ένα λεωφορείο μπατ από τη Νότια Πατάγια προς την Κεντρική Πατάγια για να αγοράσει από το 7-Eleven και περπάτησε σε μερικά σοκάκια με έναν από τους φίλους του, τρώγοντας και βγαίνοντας από το φαγητό.

Στη συνέχεια, ο κ. Anurag είπε ότι ένα άτομο με μια κόκκινη και μαύρη μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδα που πίστευε ότι ήταν τρανς τον πλησίασε για να του προσφέρει συντροφιά. Παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε, ο ύποπτος συνέχισε να προσπαθούσε να τον αγκαλιάσει πριν τελικά τα παρατήσει και να φύγει με ταχύτητα με ένα ποδήλατο. Ωστόσο, ο κ. Anurag συνειδητοποίησε μόνο μετά την εξαφάνιση του ύποπτου ότι είχε κλαπεί το πορτοφόλι του στην μπροστινή του τσέπη με 17,000 μπατ μετρητά. Στη συνέχεια ανέφερε την υπόθεση στον αστυνομικό Puttharak, ο οποίος έσπευσε αμέσως στον τόπο του συμβάντος.

Ο αστυνομικός αποκάλυψε την ακριβή τοποθεσία του εγκλήματος ως ένα στενό δρόμο που οδηγεί στο νοσοκομείο Pattaya Memorial στο Soi 15, στην κεντρική Πατάγια. Είπε ότι θα εξετάσει το υλικό κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για να εντοπίσει τον δράστη και να βάλει τέλος σε αυτή τη σειρά αδικημάτων το συντομότερο δυνατό.

Η Pattaya News σημείωσε ότι αυτό είναι το ενδέκατο περιστατικό πορτοφολισμού σε βάρος τουριστών, κυρίως Ινδών, στις περιοχές της Πατάγια, και η αστυνομία έχει προειδοποιήσει τους τουρίστες να μην φορούν ή να μεταφέρουν οποιοδήποτε πολύτιμο αντικείμενο, ειδικά όταν βρίσκονται μόνοι τους σε βραδινή έξοδο. Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για το δέκατο περιστατικό που συνέβη μόλις πριν από μια εβδομάδα στις 22 Ιουλίου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.