Το Ίδρυμα Pattaya Sisters προτρέπει το κοινό να μην στερεότυπα τα τρανσέξουαλ μετά από περιστατικά πορτοφολιών που φέρεται να αφορούν τρανς άτομα και Ινδούς τουρίστες

Φωτογραφία: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที ที วี วี และ สื่อ พัทยา จำกัด/ วรัญญา

Πατάγια -

Το Ίδρυμα Pattaya Sisters προέτρεψε να μην στερεότυπα τα τρανς άτομα στην Πατάγια μετά από μια σειρά περιστατικών πορτοφολάδων που φέρεται να αφορούσαν τρανς άτομα και κυρίως Ινδούς τουρίστες, λέγοντας ότι πολλοί τουρίστες τείνουν πλέον να αποφεύγουν τους τρανς εργαζόμενους.

Το Sisters Foundation, σημειώνει το TPN, υποστηρίζει τα τρανς άτομα που προσπαθούν να τους κερδίσουν την ισότητα στην κοινωνία.

Η Pornpipat Phothasin, Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Ιδρύματος Pattaya Sisters, αποκάλυψε την Παρασκευή, 29 Ιουλίου, σχετικά με μια συνεχιζόμενη σειρά περιστατικών αρπαγής χρυσού που φέρεται να αφορούσαν τρανς άτομα και Ινδούς τουρίστες, ότι υποπτευόταν ότι ήταν η ίδια ομάδα που επανέλαβε τις πράξεις και ότι αυτό μια μικρή ομάδα έβλαψε σοβαρά τα καλά τρανς άτομα στην Πατάγια.

Φωτογραφία: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที ที วี วี และ สื่อ พัทยา จำกัด/ วรัญญา

Σύμφωνα με την Pornpipat, πάντα προσπαθούσε να διδάξει όλες τις τρανς αδερφές της να συμπεριφέρονται όμορφα και να υπακούουν στους νόμους, τονίζοντας ότι ήταν για το καλό και τη φήμη τους. Ωστόσο, συνέχισε ότι λόγω της συνεχιζόμενης σειράς πορτοφολάδων, πολλοί τουρίστες τείνουν τώρα να αποφεύγουν τα τρανς άτομα, κάτι που επηρέασε πολύ τους τρανς εργαζόμενους που έβγαζαν τίμια ζωή σε μπαρ και άλλα μέρη στην Πατάγια.

Φωτογραφία: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที ที วี วี และ สื่อ พัทยา จำกัด/ วรัญญา

«Οι τουρίστες επαγρυπνούν αισθητά γύρω από τους τρανς εργαζόμενους. Μερικές φορές κάνει τις αδερφές μου να αναρωτιούνται τι κάνουν λάθος», είπε η Πόρνπιπατ με πένθιμα. Πρόσθεσε ότι η ομάδα που γύριζε κλέβοντας από τουρίστες δεν μπορούσε να απεικονίσει ολόκληρη την εικόνα της κοινότητας των τρανσέξουαλ στην Πατάγια και ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να τους στερεότυπα.

Φωτογραφία: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที ที วี วี และ สื่อ พัทยา จำกัด/ วรัญญา

Τέλος, η αναπληρώτρια διευθύντρια του Ιδρύματος Αδελφών Πατάγια εξήγησε τη στάση της ότι θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να βοηθήσει στην έρευνα της αστυνομίας της Πατάγια. «Στέκομαι ενάντια σε κάθε είδους ανισότητες και άλλες αδερφές και εγώ είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με την αστυνομία για να φέρουμε τους υπόπτους στη δικαιοσύνη».

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.