Το Koh Larn θα παραμείνει κλειστό για μη κατοίκους τουλάχιστον μέχρι το τέλος αυτού του μήνα

Koh Larn, Pattaya-

Η Τοπική Επιτροπή του Koh Larn ανακοίνωσε χθες το βράδυ (23 Αυγούστου) ότι αποφάσισε να κλείσει ολόκληρο το νησί για τουρισμό τουλάχιστον έως τις 31 Αυγούστου. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να τελειώσει αύριο, (24 Αυγούστου).

Το Koh Larn στο παρελθόν ήταν προσωρινά κλειστό για μη κατοίκους μέχρι αύριο (24 Αυγούστου).

Η τοπική επιτροπή του Koh Larn αποφάσισε να κλείσει προσωρινά το νησί στους τουρίστες λόγω του Covid-19

Η επιτροπή Koh Larn αποφάσισε να παρατείνει το κλείσιμο για επτά ημέρες ακόμη.

Η επιτροπή Koh Larn πρόσθεσε επίσης δρομολόγια πλοίων για κατοίκους που αναχωρούν από το Koh Larn στις 7:30 π.μ. και επιστρέφουν από την Pattaya στις 5:00 μ.μ. για Δευτέρα έως Παρασκευή. Εν τω μεταξύ, το Σάββατο και την Κυριακή, τα δρομολόγια πλοίων είναι μόνο για ορισμένα άτομα με απαραίτητη άδεια και ανάγκες.

Προηγουμένως, το νησί είχε διατάξει να επιτρέπονται μόνο άτομα που έχουν εμβολιαστεί από τον Covid-19 στο νησί (το οποίο είναι από μόνο του σχεδόν πλήρως εμβολιασμένοι) αλλά μετά από έξι θετικά κρούσματα που βρέθηκαν, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πατάγια, το νησί έκλεισε εντελώς. Πιστεύεται ότι οι εξαιρετικά προσεκτικές κινήσεις είναι πιθανώς υποστηρίζει την πρόταση να μετατραπεί στο μέλλον το νησί σε sandbox τύπου Πουκέτ.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι ακόμη και αν ανοιχτεί, τα μέγιστα μέτρα ελέγχου που διατάχθηκαν από τον κυβερνήτη του Τσονμπούρι και το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 (CCSA) στην επαρχία ισχύουν στο νησί, συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος των παραλιών.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.