Τρεις διαδηλωτές συνελήφθησαν ενώ αστυνομικός διοικητής τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης διαμαρτυρίας στο Ντιν Ντενγκ χθες το βράδυ, αναφέρει η Μητροπολιτική Αστυνομία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Μπανγκόκ -

Τρεις διαδηλωτές συνελήφθησαν ενώ ένας αστυνομικός διοικητής πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας υπέρ της δημοκρατίας στον κόμβο Sam Liam Din Daeng χθες, 15 Αυγούστου.

Ο υποστράτηγος της αστυνομίας Piya Tawichai, Αναπληρωτής Επίτροπος του Μητροπολιτικού Αστυνομικού Γραφείου (MPB), έκανε μια ανακεφαλαίωση του η κατάσταση των διαδηλώσεων «αυτοκινήτων» σε αρκετές περιοχές της Μπανγκόκ χθες στο ότι έξι μεγάλες ομάδες διαδηλωτών «χώρων στάθμευσης» είχαν συγκεντρωθεί από τη 1:00 μ.μ. στις εσωτερικές περιοχές της Μπανγκόκ, συμπεριλαμβανομένης της επιχειρηματικής περιοχής της διασταύρωσης Ratchaprasong και του μνημείου της Δημοκρατίας, πριν ακυρωθούν οι διαδηλώσεις γύρω στις 6:00 μ.μ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Komchadluek

Ωστόσο, μια μικρότερη ομάδα διαδηλωτών κινήθηκε στον κόμβο Sam Liam Din Daeng και φέρεται να προσπάθησε να διαλύσει τα οδοφράγματα της αστυνομίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, πετούσαν πυροτεχνήματα, κροτίδες και χειροποίητες βόμβες στους αξιωματούχους. Οι αρχές, λοιπόν, έπρεπε να πάρουν τον έλεγχο της κατάστασης και να διατηρήσουν την ειρήνη και την τάξη, η οποία κατέληξε στην αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών.

Τρεις νεαροί διαδηλωτές, η ηλικία των οποίων σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μεταξύ 16-17 ετών, συνελήφθησαν με ένα μαχαίρι και ένα πιστόλι με πυρομαχικά ενώ κατευθύνονταν σύμφωνα με πληροφορίες προς τη διασταύρωση Pathumwan. Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Παθουμβάν για περαιτέρω έρευνα. Λόγω του ότι ήταν ανήλικοι, τα ονόματά τους αποκρύφθηκαν από τις αρχές επιβολής του νόμου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Komchadluek

Πολλοί αστυνομικοί που ελέγχουν το πλήθος τραυματίστηκαν από εκρήξεις και συντρίμμια κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, δήλωσε ο Piya. Ένας από αυτούς περιλάμβανε τον υποστράτηγο της αστυνομίας Assavayuth Nuchpoom, εν ενεργεία διοικητή του δεύτερου τμήματος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, ο οποίος φέρεται να πυροβολήθηκε στο δεξί του πόδι στη διασταύρωση από άγνωστο βλήμα και όπλο.

Ο αρχηγός του MPB Phukphong Phongpetra δήλωσε περαιτέρω ότι η αστυνομία θα εντείνει τα μέτρα και τις κατευθυντήριες γραμμές της για να αποτρέψει την εμφάνιση βίαιων επεισοδίων και να προστατεύσει τη δημόσια περιουσία αναπτύσσοντας τις δυνάμεις της με εξοπλισμό αυτοάμυνας και ταχεία αστυνομική δύναμη στα σημεία ελέγχου υγείας Covid-19.

Η αστυνομία της Μπανγκόκ συνεχίζει να προειδοποιεί ότι όλες οι συγκεντρώσεις και συγκεντρώσεις είναι παράνομες αυτήν τη στιγμή στην Μπανγκόκ λόγω των κανόνων του Covid-19 και ισχυρίζεται ότι η παρουσία τους σε εκδηλώσεις δεν είναι για να εμποδίσει τους ανθρώπους να εκφράσουν τη γνώμη ή την πολιτική τους, αλλά επειδή θέλουν να σταματήσουν την εξάπλωση του Covid- 19.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.