Οι υπηρεσίες δημόσιων συγκοινωνιών της Ταϊλάνδης μειώνουν τις δραστηριότητές τους μετά την κυβερνητική εντολή μερικού κλειδώματος στην Μπανγκόκ, μια ματιά στα μέτρα που ελήφθησαν

ΦΩΤΟ: Naewna

Εθνική -

Οι υπηρεσίες δημόσιων συγκοινωνιών στην Ταϊλάνδη έχουν μειώσει τις προγραμματισμένες δραστηριότητές τους λόγω της κυβερνητικής εντολής μερικού κλειδώματος στην Μπανγκόκ και τη γύρω περιοχή για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19, από σήμερα, 12 Ιουλίου.

Οι επαναπρογραμματισμοί εφαρμόζονται σε αεροπλάνα, δημόσια λεωφορεία και τρένα. Μετά από αυστηρά προληπτικά μέτρα για τη μείωση των ταξιδιών που εκδόθηκαν την περασμένη Παρασκευή, η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης (CAAT) περιόρισε τις πτήσεις από τις 9:00 μ.μ. έως τις 04.00 π.μ. να μειωθεί η πιθανή επαφή μεταξύ των επιβατών που ταξιδεύουν μεταξύ του αεροδρομίου και των καταλυμάτων, με συνέπεια με άλλες υπηρεσίες δημόσιων μεταφορών. Αυτό γίνεται επίσης για να αποφευχθούν ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Μπανγκόκ και εννέα άλλες επαρχίες από τις 9:00 μ.μ. έως τις 4:00 π.μ.

Επιπλέον, η Thai AirAsia ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή όλων των πτήσεων στην Ταϊλάνδη που λειτουργούν και στα δύο αεροδρόμια, Don Mueang και Suvarnabhumi International Airport, από το Σάββατο 10 Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου για να συμμορφωθεί με την πολιτική της κυβέρνησης για μείωση των ταξιδιών. Μερικές πτήσεις πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο για να βοηθήσουν στην επιστροφή των ατόμων που είχαν πετάξει στο παρελθόν, αλλά η πολιτική θα παραμείνει σε ισχύ από σήμερα.

Η Transport Company Limited, η κύρια δημόσια υπηρεσία λεωφορείων της Ταϊλάνδης, προγραμμάτισε επίσης τη δημόσια συγκοινωνία της μέχρι τις 25 Ιουλίου, συμπεριλαμβανομένης της ακύρωσης όλων των νότιων δρομολογίων και της μείωσης των βόρειων και βορειοανατολικών προορισμών σε μόνο τρία και 10 δρομολόγια την ημέρα, αντίστοιχα. Έχουν επίσης περιορίσει τον αριθμό των ατόμων που επιτρέπεται να ταξιδεύουν με το σύστημα λεωφορείων τους, καθιστώντας πιο δύσκολη την αγορά εισιτηρίου και το ταξίδι.

Ο κυβερνήτης του κρατικού σιδηροδρόμου της Ταϊλάνδης (SRT) Nirut Maneephan, σήμερα, 12 Ιουλίου, ανακοίνωσε επίσης την προσωρινή παύση 30 δρομολογίων τρένων σε εθνικό επίπεδο και την υπηρεσία του από τις 9:00 μ.μ. έως τις 04:00 π.μ. έως τις 25 Ιουλίου. Αυτό γίνεται επίσης για να σταματήσει η μετακίνηση ανθρώπων σε συμμόρφωση με τις κυβερνητικές εντολές.

Τα δρομολόγια που έχουν ανασταλεί είναι από την Μπανγκόκ προς σημαντικούς προορισμούς στο Βορρά, στα Βορειοανατολικά και στο Νότο, όπως το Chiang Mai, το Nongkhai, το Ubon Ratchathani, το Nakhon Sri Thammarat, την περιοχή Kantang του Trang και την Su-ngai Kolok District of Narathiwas.

Ορισμένες επαρχίες έχουν επίσης εντείνει τις πολιτικές και τις διαδικασίες τους για να επιτρέψουν στους ανθρώπους να εισέλθουν, με το Πουκέτ να απαιτεί από όλους τους επισκέπτες εγχώριας χώρας από επαρχίες υψηλού κινδύνου όχι μόνο να είναι αρνητικοί για τον Covid-19 αλλά ΕΠΙΣΗΣ να εμβολιαστούν κατά του ιού Ή να αναρρώσουν πλήρως από Covid-19 μέσα σε 90 ημέρες.

Σημεία ελέγχου θα δημιουργηθούν επίσης σε όλο το έθνος, ειδικά σε ζώνες υψηλού κινδύνου όπως η Μπανγκόκ, για να βοηθήσουν στην αποτροπή ταξιδιών από τοπικό και διεπαρχιακό. Αυτά θα έχουν σχεδιαστεί κυρίως για να διασφαλίζουν ότι οι άνθρωποι ταξιδεύουν μόνο για κρίσιμους και ουσιαστικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει ταξιδιωτική απαγόρευση, ωστόσο, θα αποτραπεί.

Οι αυτοκινητόδρομοι 7 και 9, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής της Πατάγια, θα είναι ΚΛΕΙΣΤΟΙ κατά τη διάρκεια της νύχτας από τις 9:00 μ.μ. έως τις 4:00 π.μ. για να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους από το ταξίδι, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Αγροτικών Οδών την περασμένη εβδομάδα.

Το συνολικό μήνυμα της κυβέρνησης είναι ΜΕΙΝΟΥΜΕ και ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ.

Σήμερα σηματοδότησε επίσης την πρώτη μέρα που εφαρμόζονται επίσημα σε δέκα επαρχίες τα αυστηρότερα προληπτικά μέτρα για τη μείωση των ταξιδιών στο εσωτερικό και την πιθανή εξάπλωση του ιού Covid-19. τις σκούρες κόκκινες ζώνες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους περιορισμούς μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω άρθρο. Η μεγαλύτερη αλλαγή θα είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας, που αναφέρθηκε προηγουμένως, η οποία είναι εντολή και όχι αίτημα, στην Μπανγκόκ και σε άλλες εννέα επαρχίες από τις 9:00 μ.μ. έως τις 4:00 π.μ. Τα μέτρα είναι επίσης μέχρι νεωτέρας, σε αντίθεση με ορισμένες αναφορές ότι είναι μόνο για δύο εβδομάδες:

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ανακοινώνει αυστηρά μέτρα ελέγχου του Covid-19 στις επαρχίες της Σκοτεινής Κόκκινης Ζώνης, με ισχύ από τη Δευτέρα

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.