Εκπρόσωποι της βιομηχανίας νυχτερινής ψυχαγωγίας υποβάλλουν αίτηση στην κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, προτρέποντας τη μεταπώληση αλκοόλ και το άνοιγμα των επιχειρήσεων έως την 1η Ιουλίου

ΦΩΤΟ: Daily News

Μπανγκόκ -

Εκπρόσωποι των νυχτερινών επιχειρηματικών τομέων προέτρεψαν χθες, 16 Ιουνίου, το Κέντρο Διαχείρισης Κατάστασης Covid-19 (CCSA) να επισπεύσει τα μέτρα χαλάρωσης της νυχτερινής επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων έως την 1η Ιουλίου και να επιτρέψει την πώληση αλκοολούχων ποτών σε όλα τα εστιατόρια .

Ο αναπληρωτής αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος Prin Phannichphak, ως ηγέτης του Modern Business Group, μαζί με εκπροσώπους από τη βιομηχανία νυχτερινής ψυχαγωγίας, μουσικούς, επιχειρηματικούς τομείς γυμναστικής και διοργανωτές εκδηλώσεων υπέβαλε αίτηση στον στρατηγό Natthapol Nakphanich, Αρχηγό Εθνικής Ασφάλειας Συμβούλιο, στο Κυβερνητικό Μέγαρο για να τους επιτρέψει να ξανανοίξουν τον επόμενο μήνα, αφού έχουν πληγεί οικονομικά από τρία κύματα Covid-19 στην Ταϊλάνδη για περισσότερες από 200 ημέρες συνολικά τον περασμένο χρόνο με, όπως είπαν, μικρή έως καθόλου οικονομική βοήθεια από η κυβέρνηση.

Ο Prin δήλωσε ότι ως ομάδα νυχτερινών επιχειρήσεων, επαγγελματίες του κλάδου, χώροι ψυχαγωγίας και ελεύθεροι επαγγελματίες υπέφεραν από τα προληπτικά μέτρα της κυβέρνησης για τον Covid-19, στη συνέχεια κάλεσε τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού ομίλου να συζητήσουν και να μοιραστούν τις απόψεις τους εποικοδομητικά για να γίνουν τα κυβερνητικά μέτρα πιο δίκαια. όλα τα κόμματα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του The Rock Pub Nonthadech Buraphasitthiporn, η πρόταση περιελάμβανε (1.) την ανάκληση της εντολής κλεισίματος χώρων διασκέδασης, μόνο οι χώροι υψηλού κινδύνου θα πρέπει να κλείνουν για μεγάλους καθαρισμούς και διερεύνηση ασθενειών. (2.) την ανάκληση του κλεισίματος όλων των νυχτερινών επαγγελματικών και ψυχαγωγικών χώρων εντός της 1ης Ιουλίου, ωστόσο, πρέπει να ακολουθούν αυστηρά τις προληπτικές εντολές του Υπουργείου Ελέγχου Νοσημάτων. (3.) η χαλάρωση των πωλήσεων αλκοολούχων ποτών για κατανάλωση σε εστιατόρια, καθώς δεν υπάρχει ένδειξη ότι η κατανάλωση αλκοόλ είναι η αιτία των λοιμώξεων και ο αριθμός των κρουσμάτων δεν έχει μειωθεί σημαντικά με το κλείσιμο του κλάδου. (4.) η χαλάρωση της οργάνωσης ψυχαγωγίας σε κλειστό χώρο με την τακτοποίηση θέσεων σύμφωνα με τους κανόνες κοινωνικής απόστασης. (5.) η κατανομή εμβολιασμών για επιχειρηματίες, παρόχους υπηρεσιών και άτομα που εμπλέκονται σε βιομηχανίες νυχτερινών επιχειρήσεων μαζί με τουριστικές επιχειρήσεις. (6.) η αποσαφήνιση των οικονομικών μέσων, το μορατόριουμ του χρέους και ένα χαμηλότοκο δάνειο για τη διατήρηση της επιχειρηματικής ρευστότητας. (7.) Τη δημιουργία διαύλων επικοινωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών τομέων για να ακούσουν τις απόψεις τους και να συζητήσουν τις ανάγκες των πολιτών πριν από την εφαρμογή οποιωνδήποτε προληπτικών μέτρων. (8.) η CCSA θα πρέπει να συζητήσει με το Υπουργείο Εργασίας για χαλάρωση των μισθών των εργαζομένων σε περίπτωση που οι εργοδότες πρέπει να μειώσουν προσωρινά τους μισθούς των εργαζομένων για να διατηρήσουν τη ρευστότητα της επιχείρησης αντί να απολύσουν.

Ο επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας Natthapol είπε ότι η CCSA γνωρίζει καλά τα προβλήματα της νυχτερινής ζωής και των επιχειρηματιών ψυχαγωγίας. Ωστόσο, τα κυβερνητικά μέτρα που εφαρμόζονται σήμερα εξετάστηκαν διεξοδικά και εγκρίθηκαν από όλα τα αρμόδια υπουργεία με τον ίδιο στόχο να ανακουφιστεί η κατάσταση του Covid-19 στην Ταϊλάνδη.

«Ωστόσο, η CCSA είναι έτοιμη να ακούσει τα προβλήματα όλων και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι μας για να συζητήσουμε δίκαια τα μέτρα αποκατάστασης για την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων κατά την επίλυση της εγχώριας κατάστασης του Covid-19», κατέληξε.

Η TPN σημειώνει ότι καθώς τα τρέχοντα μέτρα κλεισίματος του Covid-19 συνεχίζονται χωρίς τέλος και η πίεση περιορισμένης οικονομικής βοήθειας στην κυβέρνηση είτε να ανοίξει τον τομέα είτε να παράσχει οικονομική βοήθεια έχει αυξηθεί δραματικά. Οι χώροι διασκέδασης έχουν κλείσει σε εθνικό επίπεδο για λίγο περισσότερο από δύο μήνες.

Η CCSA σχεδιάζει να συζητήσει ορισμένα από αυτά τα θέματα αύριο, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τυχόν μέτρα θα χαλαρώσουν.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Parler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.