Ταχυδρομική τσάντα/υποβολή αναγνώστη: Η εμπειρία μου από την καραντίνα και την επιστροφή στην Ταϊλάνδη - το φινάλε, Μέρος έκτο

Σημείωση του συντάκτη: Το παρακάτω είναι μια υποβολή από έναν από τους αναγνώστες μας που προσφέρθηκε να μοιραστεί τις πρόσφατες εμπειρίες του από τη διαδικασία εναλλακτικής κρατικής καραντίνας και άλλες απαιτήσεις για να εισέλθει στην Ταϊλάνδη πρόσφατα και αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει την περίοδο της καραντίνας. Το μοιράζεται αυτό για να ελπίζει να δώσει στους άλλους μια ιδέα για την εμπειρία. Οι σκέψεις, οι φωτογραφίες και οι απόψεις του είναι δικές του. Αυτό είναι το έκτο μέρος και το τελευταίο μέρος. Το πρώτο μέρος μπορείτε να το βρείτε εδώ. Έτσι, το δεύτερο μέρος μπορείτε να το βρείτε εδώ. Και, εδώ είναι το τρίτο μέρος. Προς ενημέρωσή σας, εδώ είναι το τέταρτο μέρος. Τελικά, εδώ είναι το πέμπτο μέρος. Αυτό συνεχίζεται απευθείας από το πέμπτο μέρος, σας προτείνουμε να το διαβάσετε πρώτα.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου ημέρα κυκλοφορίας!!!!! Έκανα κράτηση για να φύγω από το ξενοδοχείο Grand Bella στις 8:30 π.μ., αλλά ήμουν ξύπνιος και παρακολουθούσα το Netflix στις 4:00 π.μ. και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Το πρωινό έφτασε στις 7:30 π.μ. αλλά δεν μπορούσα να φάω. Στα 66 μου ένιωθα και συμπεριφερόμουν σαν έφηβος.

Στις 8:28 π.μ. στεκόμουν στην ουρά περιμένοντας το πιστοποιητικό καραντίνας μου, αυτό είναι απόδειξη ότι έχω ολοκληρώσει επιτυχώς την καραντίνα και είχα δύο αρνητικά τεστ για τον Covid. Εάν σας σταματήσουν για οποιονδήποτε λόγο οι υπάλληλοι μόλις βγείτε από την καραντίνα, είναι επιτακτική ανάγκη να έχετε τη σωστή τεκμηρίωση.

Μέσα στον ενθουσιασμό μου, υπήρξε λάθος επικοινωνία και ο ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου πήρε όλα τα στοιχεία μου και μετά μου έδωσε τα κλειδιά του δωματίου 1523. ΟΧΙ…Είπα ότι κάνω check out όχι in. Μου θύμισε τα λόγια εκείνου του διάσημου τραγουδιού Hotel California «Μπορείς να κάνεις check out αλλά δεν μπορείς ποτέ να φύγεις!»

Παραλίγο να βγω τρέχοντας από το ξενοδοχείο κρατώντας το πιστοποιητικό καραντίνας μου!!!!!!!!!!!!

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που θα θυμάστε πάντα και θα απολαμβάνετε: το να στέκομαι έξω από το Pattaya Memorial Hospital κοιτάζοντας πίσω στο Grand Bella ήταν μια τέτοια στιγμή: ο ήλιος πέφτει κάτω, καθαρός αέρας, χρήματα στην τσέπη μου, καραντίνα πίσω μου και περιπέτειες μπροστά μου. Τι όμορφο συναίσθημα που θα λατρεύω για τις υπόλοιπες μέρες μου.

Χρήματα, επιστροφή στη γη, ναι, είχα χρήματα, αλλά όλα τα GBP, αγγλικά χρήματα και δεν είχα μπατ Ταϊλάνδης. Έτσι, περπάτησα σε μια από τις αγαπημένες μου περιοχές, το Soi Buakhao, για να λύσω αυτό το ζήτημα.

Κατευθύνθηκα προς ένα κίτρινο κιόσκι ανταλλαγής και είδα ότι η τιμή ήταν 1 GBP σε 40.75 μπατ Ταϊλάνδης. Άλλαξα 1,000 GBP και έλαβα 40,750 μπατ. Όταν ήρθα για πρώτη φορά στην Πατάγια, έλαβα 53 μπατ Ταϊλάνδης σε GBP. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που λατρεύω το Soi Buakhao επειδή συναντώ πολλούς παλιότερους πρώην που ζουν μόνιμα στην Ταϊλάνδη και μιλούν για τις παλιές καλές εποχές στην Ταϊλάνδη, όταν λάβατε 90 μπατ Ταϊλάνδης έως 1 GBP. Αν ίσχυε αυτό σήμερα…

Με τα χρήματά μου που ανταλλάχτηκαν, ξεκίνησα το ταξίδι μου, θετικός και χαρούμενος μετά την εμπειρία της καραντίνας. Όπως είπα προηγουμένως, το ξενοδοχείο Grand Bella έκανε εξαιρετική δουλειά και είχα μια γενικά καλή περίοδο καραντίνας καθώς το αντιμετώπισα ως μέρος της περιπέτειας, έκανα προσεκτικά την έρευνά μου και κράτησα μια θετική και αισιόδοξη στάση και πνεύμα καθ' όλη τη διάρκεια. Με βοηθάει το ότι αγαπώ το Netflix και το διάβασμα.

Ήθελα να ευχαριστήσω όλους που διάβασαν αυτή τη σειρά και έζησαν την περιπέτειά μου μαζί μου. Ελπίζω να μπορέσω να εμπνεύσω τουλάχιστον κάποιους από εσάς, που έχετε το χρόνο και τα χρήματα, να κάνετε το ταξίδι για τον εαυτό σας καθώς πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. (Καταλαβαίνω ότι δεν έχουν όλοι την άδεια εργασίας ή την ικανότητα να έρχονται για μήνες κάθε φορά.)

Σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε,

Colin

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.86 (7 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/