Ταχυδρομική τσάντα/υποβολή αναγνώστη: Η εμπειρία μου που πέρασα από καραντίνα και επέστρεψα στην Ταϊλάνδη, μέρος τρίτο

Σημείωση του συντάκτη: Το παρακάτω είναι μια υποβολή από έναν από τους αναγνώστες μας που προσφέρθηκε να μοιραστεί τις πρόσφατες εμπειρίες του από τη διαδικασία εναλλακτικής κρατικής καραντίνας και άλλες απαιτήσεις για να εισέλθει στην Ταϊλάνδη πρόσφατα και αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει την περίοδο της καραντίνας. Το μοιράζεται αυτό για να ελπίζει να δώσει στους άλλους μια ιδέα για την εμπειρία. Οι σκέψεις, οι φωτογραφίες και οι απόψεις του είναι δικές του. Αυτό είναι ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ. Το πρώτο μέρος μπορείτε να το βρείτε εδώ.  Έτσι, το δεύτερο μέρος μπορείτε να το βρείτε εδώ. Αυτό συνεχίζεται απευθείας από το πρώτο και το δεύτερο μέρος, σας προτείνουμε να το διαβάσετε πρώτα.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε εγκαίρως στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi στην Ταϊλάνδη και τότε συνειδητοποίησα ότι έκανα λάθος με τα ρούχα μου. Μερικοί Ταϊλανδοί άλλαξαν ρούχα καθώς πλησιάζαμε στην Μπανγκόκ, από χειμώνα σε καλοκαίρι, από βαριά σε ελαφριά ρούχα, αλλά εγώ φορούσα τζιν, γιλέκο, μπλουζάκι και ένα μεγάλο μάλλινο μπλουζάκι. Πάλι, άρχισα να πανικοβάλλομαι, η θερμοκρασία όταν έφυγα από την Αγγλία ήταν -1 και τώρα +30 και άρχισα να υπερθερμαίνομαι, να ιδρώνω πολύ, ο ιδρώτας να χύνεται στο πρόσωπό μου και να μουσκεύει τα ρούχα μου. Είχα ήδη βγάλει το μεγάλο μου χειμωνιάτικο παλτό. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι το ξεχνούν αυτό όταν πετούν στην Ταϊλάνδη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο λόγος που πανικοβλήθηκα: αν η θερμοκρασία σου είναι πάνω από 37.5 δεν επιτρέπεται η είσοδος γιατί μπορεί να είναι σημάδι covid. Και ήμουν σαν ζεστός φούρνος. Αλλά αυτό είναι που όλα άλλαξαν για μένα. Βγήκα από το διάδρομο του αεροσκάφους και με συνάντησε ένα χαμογελαστό πρόσωπο (αν και πίσω από ασπίδες προσώπου και προστατευτικό εξοπλισμό, αλλά φιλικό και επιλεγμένο για να κάνει τους ανθρώπους να χαλαρώσουν πιθανότατα). Το πρώτο χαμογελαστό πρόσωπο που είχα δει από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι μου στο Μάντσεστερ. Ήταν ένα πολύ ευπρόσδεκτο θέαμα!

Εμένα, όπως και οι υπόλοιποι επιβάτες, μου έδειξαν μερικές καρέκλες να καθίσω, δεν επιτρέπεται να περπατάς μόνος σου όπως πριν από τον Covid-19. Και διάφοροι άνθρωποι, όλοι φορώντας κοστούμια covid, άρχισαν να ελέγχουν τα έγγραφά μου, άλλη μια φορά. Αλλά στο Suvarnabhumi, ένιωθε πολύ διαφορετικά. Υπήρχε ευχαρίστηση στη διαδικασία. Εξαιρετικά αποτελεσματικός, επαγγελματίας και πολύ λιγότερο τεταμένος από το Μάντσεστερ και τον Σίπόλ. Μπορείς να το πεις και φιλόξενο.

Ήταν η πρώτη φορά μέσα σε 30 ώρες που ένιωσα χαλαρός όταν ελέγχαμε όλα τα έγγραφά μου. Το άτομο που έλεγξε τα χαρτιά μου ήταν χρήσιμο, δεν έψαχνε για λόγο να με εμποδίσει να μπω, αλλά έψαχνε έναν λόγο για να μου επιτρέψει να μπω. Αφού ελέγξαμε τα πάντα, όλοι μας βάλαμε αριθμούς για αναγνώριση και προς ανακούφισή μου η θερμοκρασία μου ήταν εντάξει. Με πήγαν στο μίνι λεωφορείο μου για να κάνω το ταξίδι στο ξενοδοχείο μου ASQ (Εναλλακτική Κρατική Καραντίνα). Το ξενοδοχείο μου ήταν το Grand Bella, Pattaya.

Τώρα, με όλη την προετοιμασία, όλες τις ταξιδιωτικές μερίδες και την άφιξή μου που ολοκληρώθηκαν, ήρθε η ώρα να δω πώς θα ήταν η καραντίνα μου λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες….

Στην επόμενη δόση στα μέσα της εβδομάδας!

Ελπίζω να απολαμβάνεις αυτή τη σειρά, Colin!

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.29 (7 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/