Πυροβολισμοί στην Μπανγκόκ σε πολυσύχναστη εκδήλωση Songkran με τέσσερις τραυματίες και σύλληψη ύποπτου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod Online

Μπανγκόκ -

Ένας εξωφρενικός πυροβολισμός στη δημοφιλή τοποθεσία Songkran της Μπανγκόκ στη Royal City Avenue (RCA) προκάλεσε τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 17 Απριλίου.

Ο φερόμενος ως ένοπλος συνελήφθη στο σημείο αφού μπήκε στην εκδήλωση και άνοιξε πυρ εναντίον άλλου άνδρα. 4-5 πυροβολισμοί ακούστηκαν στο RCA, το οποίο είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και πολυσύχναστους χώρους διασκέδασης της Μπανγκόκ.

Ο χώρος φιλοξενούσε μια εκδήλωση Songkran την ώρα των γυρισμάτων.

Ο ύποπτος κρατείται και ανακρίνεται στο Αστυνομικό Τμήμα Makkasan.

Τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, πυροβολήθηκαν και τραυματίστηκαν με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους από το περιστατικό. Γρήγορα νοσηλεύτηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. Τα θύματα αναγνωρίστηκαν από την αστυνομία ως ο 26χρονος κ. Aobnithi Puengkheha, η 26χρονη κα Jiraporn Poonsook, ο 25χρονος κ. Natthanon Nonthasood και ο 28χρονος Thitipoon Supprasert.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πυροβολισμός σημειώθηκε μπροστά από το μπαρ Onyx, το οποίο είναι ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά στέκια της περιοχής.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης δεν έχει δώσει ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το κίνητρο του ένοπλου ή την ταυτότητά του, αλλά τα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο άνδρας τσακώθηκε με άλλον άνδρα πριν από τον πυροβολισμό.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.