6,000 Αμερικανοί Ναύτες αναχωρούν από την Πατάγια μετά από σύντομο διάλειμμα

Πατάγια -

6,000 Αμερικανοί ναύτες στο Carrier Strike Group 9 του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών αναχώρησαν πρόσφατα από την Πατάγια σήμερα, 28 Απριλίου, μετά από μια επίσκεψη ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των ναυτικών μεταξύ 24 και 28 Απριλίου, η Walking Street, η διάσημη περιοχή νυχτερινής διασκέδασης της Pattaya, είδε μια άνοδο της δραστηριότητας. Ομάδες ναυτικών παρατηρήθηκαν να επισκέπτονται διάφορα μέρη στο δρόμο, όπως μπαρ, εστιατόρια και go-go bar.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ήταν γενικά ευχαριστημένοι από τα οικονομικά οφέλη που είχε αποφέρει η επίσκεψη των ναυτικών. Ο κ. Sunthorn, ιδιοκτήτης ενός go-go bar στο Walking Street, είπε στο The Pattaya News ότι ένιωθε χαρούμενος που η πόλη τελικά γνώρισε μια αναζωπύρωση διεθνών τουριστών μετά την πανδημία COVID-19. Προέβλεψε ότι η επίσκεψη των ναυτικών είχε αποφέρει έσοδα εκατοντάδων εκατομμυρίων μπατ για την πόλη.

Εν τω μεταξύ, η Lisa Hamilton, Πρόεδρος του Pattaya Nightlife Business Association, δήλωσε ότι παρατήρησε μια αλλαγή στη συμπεριφορά των ναυτικών. Πολλοί επέλεξαν να περάσουν χρόνο στην παραλία ή να ψωνίσουν σε εμπορικά κέντρα, κάτι που όπως είπε μπορεί να οφείλεται στον ζεστό καιρό ή στους κανονισμούς που επιβλήθηκαν από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ για την αποφυγή ανεπιθύμητων περιστατικών.

Τέλος, η κα Kai και ο κ. Chris, ιδιοκτήτης και διευθυντής ενός άλλου go-go bar, μοιράστηκαν παρόμοια συναισθήματα με το The Pattaya News. Είπαν ότι είδαν σημαντική αύξηση των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της παραμονής των ναυτικών. Εξέφρασαν επίσης ευγνωμοσύνη προς τις αρχές της Πατάγια για την προώθηση του τουρισμού στην πόλη.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.