Μικρό επιχείρημα πυροδοτεί βία μεταξύ εργατών οικοδομών στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας καυγάς για το ποιος ήταν καλύτερος στη δουλειά του οδήγησε σε ένα βίαιο επεισόδιο μεταξύ εργατών οικοδομών στην Πατάγια το βράδυ του Σαββάτου, 27 Απριλίου. Ένα άτομο χτύπησε με μαχαίρι.

Η βία αναφέρθηκε στην αστυνομία της Πατάγια στις 8:36 μ.μ. Η αστυνομία συντονίστηκε με τα σωστικά συνεργεία προτού σπεύσουν πάνω από 10 αστυνομικοί στο σημείο σε ένα σπίτι στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Εκεί, οι αρχές βρήκαν το τραυματισμένο θύμα, που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Mana Inthachim, 47 ετών, ο οποίος είχε υποστεί δύο τραύματα στο κεφάλι και ένα στην πλάτη. Η Μάνα αιμορραγούσε έντονα.

Οι αστυνομικοί περικύκλωσαν την περιοχή του συμβάντος για να συλλάβουν τον ύποπτο, που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Bunlue Sukjai, 48 ετών. Ο ύποπτος παραδόθηκε ειρηνικά. Αναφέρθηκε ότι ήταν φίλος του θύματος και μόλις είχε πιει αλκοόλ μαζί του.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο κ. Ανάν, είπε στο The Pattaya News ότι αυτός, το θύμα και ο ύποπτος ήταν εργάτες οικοδομής. Έκαναν ένα πάρτι όταν ο κύριος Mana και ο κύριος Bunlue άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος ήταν ανώτερος στο σχεδιασμό σπιτιών. Ο κ. Ανάν προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποτρέψει τον καβγά προτού ο κ. Μπουνλού βγάλει ένα μαχαίρι και πετσοκόψει το θύμα.

Ο κ. Μάνα έλαβε την αρχική ιατρική περίθαλψη στο σημείο πριν μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για τις πράξεις του.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.