Ρώσος τουρίστας αναφέρει την εξαφάνιση της τσάντας στην παραλία Jomtien

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Πατάγια -

Μια Ρωσίδα υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία της Πατάγια, υποστηρίζοντας ότι η τσάντα της που περιείχε πολύτιμα αντικείμενα και μετρητά είχε εξαφανιστεί στην παραλία Jomtien το βράδυ της Τετάρτης, 24 Απριλίου.

Στις 11:06, η κα Ksenia Testik, Ρωσίδα τουρίστας, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία στον Πολ. Αντισυνταγματάρχης Chonlawit Athipansi, Αναπληρωτής Επιθεωρητής του Αστυνομικού Τμήματος Pattaya. Ανέφερε ότι η τσάντα της που περιείχε προσωπικά αντικείμενα είχε εξαφανιστεί στην παραλία Jomtien, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Σύμφωνα με την κυρία Τεστίκ, τη βοήθησε ένας αξιωματικός των ειδικών υπηρεσιών που τη συνόδευσε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει την αναφορά. Εξήγησε ότι η τσάντα της περιείχε ένα iPhone 15 και 3,000 ρούβλια (περίπου 1,200 μπατ). Δεν ήταν σίγουρη αν η τσάντα είχε κλαπεί ή τοποθετηθεί λάθος.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Chonlawit κατέγραψε το περιστατικό στο ημερολόγιο της αστυνομίας και συντονίστηκε με τους ανακριτές για να διεξαγάγουν έρευνα για την εξαφάνιση της τσάντας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα συνεχίζεται.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล
ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.