Η άφιξη του Ομίλου αεροπλανοφόρων των ΗΠΑ αναμένεται να τονώσει την οικονομία στην Πατάγια

Πατάγια -

Η άφιξη του Carrier Strike Group 9 του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο USS Theodore Roosevelt (CVN-71) και το Carrier Air Wing (CVW) 11, αναμένεται να αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στην Pattaya.

Η ομάδα κρούσης του αερομεταφορέα, που μεταφέρει περισσότερους από 6,000 ναύτες, είναι ελλιμενισμένη στο λιμάνι Laem Chabang στο Chonburi για μια επίσκεψη αναψυχής από τις 24 έως τις 28 Απριλίου.

Αυτή είναι η πρώτη φορά από το 2018 το USS Theodore Roosevelt επισκέπτεται την Ταϊλάνδη. Η ομάδα βρίσκεται σε αποστολή να εκπαιδεύει και να διεξάγει επιχειρήσεις με εταίρους σε όλη την περιοχή Ινδο-Ειρηνικού.

Σύμφωνα με αναφορές, το πλήρωμα θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει την ταϊλανδική ήπια δύναμη. Το πλήρωμα επισκέφτηκε ήδη το Walking Street της Pattaya συνοδευόμενο από τουριστική αστυνομία που τους έδειξε γύρω από τα διάσημα αξιοθέατα της περιοχής. Το πλήρωμα θα συμμετάσχει επίσης σε εκδηλώσεις κοινωφελούς εργασίας.

Πολλοί Ταϊλανδοί-Αμερικανοί ναυτικοί στο Theodore Roosevelt θα έχουν επίσης την ευκαιρία να επανενωθούν με την οικογένειά τους.

Η επίσκεψη αναμένεται να αποφέρει έσοδα εκατοντάδων εκατομμυρίων μπατ για την Πατάγια. Οι επιχειρήσεις στην Πατάγια είχαν ήδη την ευκαιρία να χαιρετίσουν τους ναυτικούς και η ατμόσφαιρα στην Πατάγια σφύζει από ενθουσιασμό.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.