Ενημέρωση: Η αστυνομία της Ταϊλάνδης καταδιώκει Ιάπωνες υπόπτους στην υπόθεση δολοφονίας Yakuza. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς η έρευνα συνεχίζεται

Εθνικός-

Στις 4:30 μ.μ., στις 24 Απριλίου 2024, τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ανέφεραν την πρόοδο σε μια υπόθεση φρικιαστικής δολοφονίας και εξάρθρωσης ενός ύποπτου μέλους συμμορίας Yakuza στο Bang Bua Thong, Nonthaburi.

Πρόσφατα, ένας ύποπτος από την Ταϊλάνδη, δημοσίως αναγνωρισμένος ως ο κ. Kritsakorn Jaipitak ή Game, 31 ετών, φέρεται να ενεπλάκη στη βάναυση δολοφονία και τον τεμαχισμό ενός Ιάπωνα, ο οποίος αναγνωρίστηκε δημόσια ως ο κ. Kabashima Ryosuke, 47 ετών, με άλλους δύο Ιάπωνες που ήταν δημόσια. αναγνωρίστηκε ως ο κ. Takuya Kato, 49 ετών, και ο κ. Hiroto Suzuki, 27.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης ζήτησε ένταλμα σύλληψης από το ποινικό δικαστήριο της Ταϊλάνδης για φόνο εκ προμελέτης για τους δύο Ιάπωνες υπόπτους και συνωμοσία για να κρύψουν και να καταστρέψουν ένα πτώμα για τον Ταϊλανδό ύποπτο.

Ωστόσο, δεν ήταν σαφές εάν οι Ιάπωνες ύποπτοι θα εξακολουθούσαν να βρίσκονται στην Ταϊλάνδη καθώς οι αστυνομικοί της αστυνομίας ερευνούσαν το πού βρίσκονται. Αναφέρθηκε ότι οι αξιωματικοί μετανάστευσης της Ταϊλάνδης δεν ανέφεραν ότι ήταν μάρτυρες των Ιάπωνων υπόπτων που προσπαθούσαν νόμιμα να περάσουν τα σύνορα της Ταϊλάνδης μέχρι τον Τύπο. Υπήρχε η υποψία ότι είτε είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα μέσω φυσικού καναλιού είτε εξακολουθούσαν να κρύβονται κοντά σε ένα σύνορο προσπαθώντας να περάσουν.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συντονίστηκε με την ιαπωνική αστυνομία και την Ιντερπόλ για να εντοπίσει τους δύο Ιάπωνες υπόπτους και εξέδωσε κόκκινη ειδοποίηση της Ιντερπόλ.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Kritsakorn φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι μετά το περιστατικό δολοφονίας, εξακολουθούσε να εργάζεται για τα ύποπτα μέλη της συμμορίας Yakuza που φέρεται να δολοφόνησαν και διαμέλισαν το σώμα του Ryosuke στις 28 Μαρτίου. Ο Kritsakorn φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι λάμβανε 1,000 μπατ ως αποζημίωση καθημερινά ως ιδιώτης οδηγός για αυτούς.

Αρχικά, η αστυνομία θα διερευνήσει περαιτέρω για να εξακριβώσει εάν ο Kritsakorn είχε άμεση ανάμειξη στη δολοφονία και τον τεμαχισμό ή όχι πριν κινηθεί νομικά εναντίον του. Ωστόσο, ο Kritsakorn φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι δεν συμμετείχε στη δολοφονία και την ανατομή της σορού και ισχυρίστηκε ότι είχε εξαναγκαστεί στις πράξεις.

Εγγραφειτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.