Ο Ταϊλανδός ύποπτος συνελήφθη για φρικιαστική υπόθεση δολοφονίας και τεμαχισμού: Εικαζόμενη εμπλοκή Ιαπώνων μελών Yakuza στο Nonthaburi

Nonthaburi-

Στις 9:30 μ.μ., στις 23 Απριλίου 2024, η ανακριτική αστυνομία του Bang Bua Thong και οι αρμόδιοι αξιωματικοί συνέλαβαν έναν Ταϊλανδό ύποπτο που εμπλέκεται στη βάναυση υπόθεση δολοφονίας και τεμαχισμού ενός αγνώστου άνδρα στην περιοχή Bang Bua Thong, Nonthaburi.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, αγνώστων στοιχείων ανθρώπινα υπολείμματα, όπως ανθρώπινα κρανία, άκρα και άλλα ανθρώπινα μέρη, βρέθηκαν για πρώτη φορά στις 19 Απριλίου σε διάφορες τοποθεσίες στο Bang Bua Thong, Nonthaburi, μέσα σε μαύρες σακούλες. Η αστυνομία ερεύνησε την υπόθεση και εντόπισε έναν Ταϊλανδό ύποπτο που φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονία και τον τεμαχισμό.

Ο Ταϊλανδός ύποπτος, ο οποίος προσδιορίστηκε δημόσια μόνο ως ο κύριος Game, 34 ετών, φέρεται να ενεπλάκη στη βάναυση υπόθεση δολοφονίας και τεμαχισμού. Αρχικά, ο ύποπτος φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι προσελήφθη από τρεις Ιάπωνες για να τους πάει σε ένα εργοστάσιο στην περιοχή Phutthamonthon Sai 2, στην Μπανγκόκ.

Στο δρόμο για την τοποθεσία που ζητήθηκε, οι Ιάπωνες φέρονται να είχαν έντονη διαμάχη μεταξύ τους μέσα στο όχημα. Φτάνοντας στο εργοστάσιο, δύο Ιάπωνες επιβάτες στο πίσω κάθισμα έκαναν σήμα στον Game να βγει από το όχημα. Ο Ταϊλανδός ύποπτος φέρεται να πήγε να καπνίσει έξω και τους περίμενε.

Ξαφνικά, ακούστηκε ένας πυροβολισμός μέσα από το όχημα, ο Game φέρεται να έσπευσε να δει και βρήκε ότι ένας Ιάπωνας που καθόταν μπροστά είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. Μετά από αυτό δύο άλλοι Ιάπωνες φέρεται να έφεραν τη σορό του Ιάπωνα στο εργοστάσιο.

Αναφέρθηκε ότι οι Ιάπωνες επέστρεψαν από το εργοστάσιο με πολλές μαύρες σακούλες και η Game φέρεται να αναγκάστηκε να οδηγήσει σε πολλές τοποθεσίες στο Bang Bua Thong για να πετάξει τις μαύρες σακούλες που περιείχαν ανθρώπινα υπολείμματα του Ιάπωνα.

Αρχικά, η αστυνομία συντονίστηκε με την αστυνομία μετανάστευσης της Ταϊλάνδης και ζήτησε εντάλματα σύλληψης στην Ιντερπόλ για να εντοπίσει τους δύο Ιάπωνες υπόπτους. Υποτίθεται ότι είχαν μια διαμάχη μεταξύ των μελών της συμμορίας Yakuza που οδήγησε στον άγριο φόνο.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.