Το Songkran Splashing Sparks Μάχη μεταξύ του οδηγού Pattaya Win και του Ινδού τουρίστα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath

Πατάγια -

Ένας οδηγός ταξί μοτοσικλέτας, πιο γνωστός στην Ταϊλάνδη ως «Win», τσακώθηκε με έναν Ινδό τουρίστα στην Πατάγια την Πέμπτη της περασμένης εβδομάδας, αφού ο 7χρονος γιος του οδηγού έριξε νερό στον τουρίστα και τον εξόργισε.

Η τεταμένη συνάντηση έλαβε χώρα στο Pattaya Second Road που οδηγεί στο Khao Phra Tamnak γύρω στις 7 μ.μ. στις 18 Απριλίου 2024. Το περιστατικό, που καταγράφηκε σε βίντεο, έδειξε τον Ταϊλανδό οδηγό να κυνηγάει και να αντιμετωπίζει τον τουρίστα ινδικής καταγωγής κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Songkran.

Στο βίντεο απεικονίζεται επίσης ο οδηγός να προσπαθεί να χτυπήσει τον τουρίστα. Ευτυχώς το περιστατικό έληξε καθώς παρενέβησαν περαστικοί και χώρισαν τα δύο μέρη. Στη συνέχεια, η διαφωνία έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους περισσότερους χρήστες του Διαδικτύου να επικρίνουν τον οδηγό ταξί μοτοσικλέτας ότι βλάπτει τη φήμη της Pattaya βλάπτοντας τον επισκέπτη.

Μετά το περιστατικό, ο οδηγός του Win στο βίντεο κλιπ, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε μόνο ως Mr. Boom, παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικά μέσα, υπερασπιζόμενος τις πράξεις του. Ο 34χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν επιτέθηκε στον τουρίστα αλλά, στην πραγματικότητα, απλώς προστάτευε τον γιο του από τον τουρίστα.

Ο κ. Μπουμ εξήγησε ότι ο 7χρονος γιος του έπαιζε νερό εκεί κοντά όταν ο γιος έριξε νερό στον διερχόμενο τουρίστα. Αυτό εξόργισε τον άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια φέρεται να προσπάθησε να πιάσει το χέρι του γιου του, με αποτέλεσμα να εμπλακεί και να κυνηγήσει τον τουρίστα, όπως φαίνεται στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού.

Ο κ. Μπουμ εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό, αλλά υποστήριξε ότι δεν θα απολογηθεί που υπερασπίστηκε το παιδί του. Δήλωσε επίσης ότι ο τουρίστας δεν κατάλαβε ότι το πιτσίλισμα του νερού ήταν ένα σημαντικό μέρος του Songkran.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υποβληθεί επίσημη καταγγελία από τον Ινδό τουρίστα. Ωστόσο, η αστυνομία της Πατάγια έχει λάβει γνώση του συμβάντος και διερευνά περαιτέρω το θέμα.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Θέματα, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.