Ο άνδρας της Pattaya επιτέθηκε από ομάδα μεθυσμένων κατά τη διάρκεια του Wanlai, ο 9χρονος ανιψιός κλωτσήθηκε στο πρόσωπο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός στην Πατάγια δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα μεθυσμένων ανδρών ενώ οδηγούσε τη μηχανή του με τους δύο ανιψιούς του (ηλικίας 9 και 4 ετών) και τη μητέρα του στις 19 Απριλίου 2024. Το περιστατικό συνέβη κατά την πρόσφατη Ημέρα Wanlai.

Το θύμα, ο κ. Theerawat Sawasdirak, ανέφερε την επίθεση στην αστυνομία της Πατάγια στις 20 Απριλίου. Διηγήθηκε το περιστατικό, λέγοντας ότι οδηγούσε μια μηχανή στο σπίτι με τους δύο νεαρούς ανιψιούς και τη μητέρα του όταν πέρασε από ένα σταθμευμένο φορτηγό όπου μια ομάδα μεθυσμένων ανδρών έπαιζαν νερό και άκουγαν δυνατή μουσική για τον εορτασμό της Ημέρας Wanlai στην Πατάγια.

Καθώς περνούσαν, ένας από τους μεθυσμένους φέρεται να του πέταξε νερό στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν τον έλεγχο της μηχανής του. Ο κ. Theerawat σταμάτησε το όχημά του και αντιμετώπισε την ομάδα, ρωτώντας γιατί έριξαν νερό απευθείας στο πρόσωπό του αντί στο σώμα του. Τόνισε στην ομάδα τον κίνδυνο που εγκυμονούσε για τους ανιψιούς και τη μητέρα του στο πίσω μέρος της μηχανής.

Σύμφωνα με την αφήγηση του κ. Theerawat, ο νεροπτέρης τον πλησίασε, φαινομενικά απολογούμενος αλλά και αναζητώντας μπελάδες. Στη συνέχεια φέρεται να γρονθοκόπησε τον κ. Theerawat, ακολουθούμενος από τους φίλους του που προσποιήθηκαν ότι παρενέβησαν αλλά επέτρεψαν να συνεχιστεί η επίθεση. Ο νεροπτέρης επιχείρησε ένα λάκτισμα με στόχο τον κ. Theerawat, αλλά προσγειώθηκε στο πρόσωπο του 9χρονου ανιψιού του. Έξαλλος, ο κ. Theerawat ανταπέδωσε μέχρι που άλλα άτομα που ήταν κοντά επενέβησαν για να σταματήσουν τη μάχη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Central Pattaya κοντά στη διασταύρωση του Soi Phaniat Chang. Το θύμα ήθελε να τιμωρηθεί ο ένοχος για τις πράξεις του, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο νεαρός ανιψιός του δέχθηκε επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανιψιός του κ. Theerawat εξακολουθεί να είναι τραυματισμένος από το περιστατικό.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.