Εγκληματίες του Νότου έπεσαν σε ενέδρα σε αστυνομικό της Yala, προτρέποντας αυξημένο συναγερμό

Γιάλα-

Στις 12:00 π.μ., στις 19 Απριλίου 2024, οι αστυνομικοί του Bannang Sata έλαβαν αναφορά για μια ομάδα εγκληματιών του Νότου που φέρεται να πυροβολούν έναν αστυνομικό Bannang Sata στο Bannang Sata της Yala

Η αστυνομία του Bannang Sata και οι αρμόδιες υπηρεσίες στάλθηκαν στον τόπο του συμβάντος και βρήκαν έναν αστυνομικό να πυροβολείται στα πλευρά του με άγνωστο πυροβόλο όπλο. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο Bannang Sata για άμεση ιατρική περίθαλψη.

Μετά από περαιτέρω αστυνομική έρευνα, η περιπολική μονάδα Bannang Sata διαπιστώθηκε ότι εκτελούσε τακτικά καθήκοντά της στην καθορισμένη περιοχή της στον δήμο Bannang Sata.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ένας από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν βγήκε από το όχημα και ξαφνικά, μια ομάδα άγνωστου αριθμού εγκληματιών του Νότου έστησε ενέδρα στους αστυνομικούς με πολλαπλές σφαίρες.

Αρχικά, η αστυνομία εξέδωσε ειδοποίηση στους ντόπιους σχετικά με το εγκληματικό κίνημα. Αναφέρθηκε ότι η εγκληματική ομάδα εγκαταστάθηκε στα σύνορα της Μαλαισίας για να μπορέσουν να στήσουν βολικά ενέδρα στους αστυνομικούς.

Θεωρήθηκε ότι οι εγκληματίες που διέπραξαν τα εγκλήματα θα κέρδιζαν μεγαλύτερη αξία. Επιπλέον, η αστυνομία θεώρησε την επίθεση ως μόχλευση μιας συμφωνίας με την κυβέρνηση για να μιλήσει για ειρήνη στο Κοινό Ολοκληρωμένο Σχέδιο προς την Ειρήνη (JCPP) από το Barisan Revolusi Nasional Melayu Patani (BRN), σύμφωνα με τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Διαβάστε το τελευταίο μας άρθρο σχετικά με τον Διοικητή της Περιφέρειας Στρατού επιθεωρεί τη Yala Εν μέσω επιθέσεων πολλαπλών εμπρησμών στη Νότια Ταϊλάνδη.

Εγγραφειτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.