Ο Διοικητής της Περιφέρειας Στρατού επιθεωρεί τη Γιάλα εν μέσω επιθέσεων πολλαπλών εμπρησμών στη νότια Ταϊλάνδη

Εθνικός-

Στις 22 Μαρτίου 2024, ο υποστράτηγος Santi Sakuntanark, ο διοικητής της Περιφέρειας 4ου Στρατού, πραγματοποίησε επιτόπια επιθεώρηση στο Mueang της Yala, σχετικά με τις περιπτώσεις πολλαπλών εμπρησμών στη νότια περιοχή.

Διαβάστε το τελευταίο μας άρθρο σχετικά με τις επιθέσεις πολλαπλών εμπρησμών κατά τη διάρκεια της νύχτας σε τρεις νότιες επαρχίες.

Ο υποστράτηγος Σάντι αποκάλυψε δημόσια την ανησυχητική κατάσταση από μια ομάδα εγκληματιών που προκάλεσε ζημιές στις περιουσίες των πολιτών και της κυβέρνησης. Αναφέρθηκε ότι οι επιθέσεις είχαν ως στόχο να προκαλέσουν ζημιές σε περιουσίες και όχι σε ζωές ανθρώπων, είπε ο υποστράτηγος Σάντι.

Ως απάντηση στην αναταραχή στη νότια περιοχή, κάθε τομέας θα πρέπει να καταδικάσει την εγκληματική ομάδα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες έλαβαν εντολή να παρακολουθούν στενά την κατάσταση στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με τον υποστράτηγο Σάντι.

Ωστόσο, πολλά επεισόδια συνέβησαν κοντά στην ύπαιθρο και οι αξιωματικοί χρειάστηκε να δημιουργήσουν ολοκληρωμένα σχέδια για την κάλυψη των προβλημάτων, δήλωσε ο υποστράτηγος Santi.

Αν και οι υπηρεσίες πληροφοριών μπόρεσαν να αντιληφθούν τις επιθέσεις εκ των προτέρων, οι επιθέσεις ήταν τυχαίες καθώς οι ώρες και οι τοποθεσίες ήταν ελεύθερες. Επιπλέον, οι περιπολικοί δεν στάθμευαν και κάλυπταν τους καθορισμένους χώρους 24/7.

Ωστόσο, ο υποστράτηγος Santi δήλωσε ότι οι αξιωματούχοι θα καταβάλουν προσπάθεια για να αποτρέψουν μελλοντικά επεισόδια.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.