Ταϊλανδός τουρίστας δέχτηκε επίθεση στο φεστιβάλ Songkran στο Sattahip, σύμφωνα με πληροφορίες για Just Dancing

ΦΩΤΟ: Naewna

Sattahip, Chonburi —

Ένας Ταϊλανδός τουρίστας από το Τσιάνγκ Μάι χτυπήθηκε στο κεφάλι με την αμβλεία άκρη ενός πιστολιού στον ναό Nong Chap Tao στο Sattahip, Chonburi, το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή απλώς χόρεψε και διασκέδασε.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία του Sattahip τα μεσάνυχτα της 18ης Απριλίου 2024. Το θύμα, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Nakorn, υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Wat Yan για θεραπεία.

Σύμφωνα με τον κ. Nakorn, είχε ταξιδέψει από το Chiang Mai για να παρευρεθεί στο φεστιβάλ Songkran στο ναό στο Sattahip. Χόρευε μουσική στην κεντρική σκηνή όταν του επιτέθηκαν. Καθώς περπατούσε προς την τουαλέτα, ένας άνδρας, τον οποίο δεν γνώριζε, τον πλησίασε και τον χτύπησε στο κεφάλι με την αμβλεία άκρη ενός πιστολιού. Ο κ. Nakorn δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τον δράστη και είπε ότι δεν γνώριζε το κίνητρο πίσω από την επίθεση. Μετά το περιστατικό υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία.

Η αρμόδια αστυνομία ερευνά το περιστατικό.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.