Η αστυνομία της Πατάγια επανενώνει το χαμένο 4χρονο κοριτσάκι με τους γονείς κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Songkran

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια επανένωσε ένα χαμένο 4χρονο κορίτσι με τους γονείς της κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran στο Na Klua την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν η νεαρή κοπέλα, που ονομάστηκε Nong A, χωρίστηκε από τους γονείς της κοντά στην οδό Pattaya-Naklua το βράδυ της Πέμπτης.

Εθελοντικό προσωπικό από την ομάδα Thappraya 2310 έφερε τον Nong A στο αστυνομικό τμήμα του Banglamung. Εκεί συναντήθηκε με τον Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Wuthipong Kasa, ο αξιωματικός της έρευνας του σταθμού, ο οποίος τη βοήθησε να επανενωθεί με τους γονείς.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Wuthipong αναγνώρισε γρήγορα τους γονείς του Nong A και επικοινώνησε μαζί τους μέσω τηλεφώνου. Οι γονείς, η κα Ploy (ψευδώνυμο), 28 ετών, και οι συγγενείς της, έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα για να επανενωθούν με την κόρη τους.

Σε μια συγκινητική στιγμή, η Νονγκ Α έτρεξε στην αγκαλιά της μητέρας της μόλις την είδε. Στη συνέχεια η ανακουφισμένη οικογένεια ευχαρίστησε τις αρχές και τους εθελοντές για την ευγενική τους δράση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.