Τέσσερις νεαροί πυροβολήθηκαν, ένας σκοτώθηκε, κατά τη διάρκεια Songkran στο Sattahip, Αστυνομικό κυνήγι για ένοπλους

Sattahip, Chonburi —

Τέσσερις νεαροί Ταϊλανδοί πυροβολήθηκαν κατά τη διάρκεια εορτασμού Songkran στο Sattahip, Chonburi, το βράδυ της 16ης Απριλίου 2024. Ένα άτομο αργότερα πέθανε λόγω σοβαρών τραυματισμών. Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον ένοπλο μέχρι την ώρα του Τύπου.

Στις 6:00 μ.μ. της Τρίτης, η αστυνομία του Sattahip κλήθηκε να απαντήσει σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς σε μια γιορτή Songkran στο Soi Bon Kai στην περιοχή Sattahip της επαρχίας Chonburi. Τέσσερις νεαροί (τρεις άνδρες και μία γυναίκα) βρέθηκαν τραυματισμένοι από πυροβολισμούς. Το μικρότερο θύμα ήταν ένα 13χρονο κορίτσι.

Όλα τα θύματα υπέστησαν τραύματα από πυροβολισμό στον κορμό τους, ενώ δύο τραυματίστηκαν σοβαρά. Και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Queen Sirikit για νοσηλεία. Δυστυχώς, ένα θύμα, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Nopparat Saithong, 23 ετών, πέθανε από τα τραύματά του. Τα κίνητρα του πυροβολισμού παραμένουν άγνωστα μέχρι τη στιγμή της αναφοράς.

Σύμφωνα με τον Πολ. Συνταγματάρχης Thanaphon Klinkesorn, Έφορος του Αστυνομικού Σταθμού Sattahip, ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Jakree Chimkhiri, 38 ετών, γνωστός και ως «Jak Kaobaisri». Η αστυνομία του Sattahip πίστευε ότι ήταν υπεύθυνος για τον πυροβολισμό.

Μετά το περιστατικό, ο Πολ. Ο συνταγματάρχης Thanaphon οδήγησε μια ομάδα άνω των 10 βαριά οπλισμένων αξιωματικών για να περικυκλώσουν την κατοικία του υπόπτου και τα πιθανά κρησφύγετα όπου σύχναζαν οι συνεργάτες του στις περιοχές Phlu Ta Luang και Sattahip. Πολ. Ο συνταγματάρχης Thanaphon αποκάλυψε ότι οι αστυνομικοί είναι προσεκτικοί καθώς ο ύποπτος είναι πιθανότατα ικανός στο χειρισμό πυροβόλων όπλων.

Προς το παρόν, ο ύποπτος παραμένει ελεύθερος. Οι αρχές επικοινωνούν με τους συγγενείς του υπόπτου για να τους προτρέψουν να πείσουν τον ύποπτο να παραδοθεί ο ίδιος.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.