Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε καυγά μεταξύ πωλητών στην προβλήτα Pattaya Bali Hai

ΦΩΤΟ: สยามชล นิวส์

Πατάγια -

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, ο ένας σοβαρά, σε συμπλοκή μεταξύ πωλητών στην προβλήτα Bali Hai στην Πατάγια το πρωί της Τετάρτης, 17 Απριλίου 2024. Ο καυγάς αφορούσε επίσης ένα μαχαίρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9:30 π.μ. στο χώρο στάθμευσης στην περιοχή Bali Hai Pier στη Νότια Πατάγια. Τα σωστικά συνεργεία ανταποκρίθηκαν γρήγορα στο σημείο αφού έλαβαν αναφορά από ενδιαφερόμενους πολίτες που βρίσκονταν εκεί κοντά.

Κατά την άφιξή τους, οι διασώστες βρήκαν τέσσερα τραυματισμένα θύματα που ταυτοποιούνται ως ο κ. Wanchai Khanthavit, 51 ετών, ο οποίος μαχαιρώθηκε στο αριστερό πλευρό, προκαλώντας ρήξη στα έντερα του, τον κ. Watchai Khanthavit, 31, ο γιος του πρώτου θύματος, ο οποίος μαχαιρώθηκε στο την αριστερή μασχάλη, ο κ. Kecha Lumpha, 56, και ο κ. Marut Lumpha, 30, που και οι δύο υπέστησαν μώλωπες από γροθιές.

Και τα τέσσερα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης Pattaya για θεραπεία. Ο κ. Wanchai φέρεται να είναι σε σοβαρή κατάσταση από την ώρα του Τύπου.

Σύμφωνα με μάρτυρες, δύο ομάδες πωλητών μάλωναν για σημεία πώλησης αγαθών σε τουρίστες που περίμεναν να ταξιδέψουν στο Koh Larn από την προβλήτα. Η λεκτική διαμάχη γρήγορα εξελίχθηκε σε σωματική διαμάχη, με έναν άγνωστο πωλητή να βγάζει ένα μαχαίρι και να μαχαίρωσε έναν άλλο.

Ο καβγάς καταγράφηκε σε βίντεο από έναν περαστικό, που δείχνει τον κ. Watchai να προσπαθεί να βοηθήσει τον πατέρα του, τον κ. Wanchai, και να μαχαιρώνεται στη διαδικασία. Η αστυνομία της Πατάγια ερευνά επί του παρόντος το περιστατικό και έχει ταυτοποιήσει τον ύποπτο. Εξετάζουν βίντεο CCTV και καταδιώκουν τον/τους υπόπτους.

ΦΩΤΟ: สยามชล นิวส์

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.