ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο φερόμενος ένοπλος που σκότωσε έναν και τραυμάτισε τρεις κατά τη διάρκεια του Sattahip Songkran παραδόθηκε

Sattahip, Chonburi —

Ένας Ταϊλανδός που φέρεται να πυροβόλησε και σκότωσε ένα άτομο και τραυμάτισε άλλους τρεις, συμπεριλαμβανομένου ενός 13χρονου κοριτσιού, κατά τη διάρκεια εορτασμού Songkran στο Sattahip, Chonburi, παραδόθηκε στην αστυνομία χθες το βράδυ, 17 Απριλίου 2024.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Τέσσερις νεαροί Ταϊλανδοί πυροβολήθηκαν κατά τη διάρκεια εορτασμού Songkran στο Sattahip, Chonburi, το βράδυ της 16ης Απριλίου 2024. Ένα άτομο αργότερα πέθανε λόγω σοβαρών τραυματισμών. Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον ένοπλο μέχρι την ώρα του Τύπου.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Χθες, το Επαρχιακό Δικαστήριο της Πατάγια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον κ. Jakree Chimkhiri, γνωστό και ως «Jak», 38 ετών, με τις κατηγορίες για φόνο, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών χωρίς άδεια, οπλοφορία δημόσια χωρίς άδεια. , και εκτόξευση πυροβόλου όπλου δημοσίως.

Ο κ. Jakree πιστεύεται ότι ήταν υπεύθυνος για το πυροβόλο όπλο κατά τη διάρκεια μιας γιορτής Songkran στο Sattahip, που τραυμάτισε τέσσερις νεαρούς. Ένα θύμα, ο κ. Nopparat Saithong, 23 ετών, πέθανε τελικά από τα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Χθες το απόγευμα, μια συνδυασμένη ομάδα αστυνομικών από την επαρχιακή αστυνομία Chonburi, το αστυνομικό τμήμα Sattahip και την επαρχιακή μονάδα έρευνας Chonburi συνέλαβε τον κ. Jakree στην περιοχή Khao Chamao, στην επαρχία Rayong. Ο ύποπτος είχε τραπεί σε φυγή από τον Sattahip και κρυβόταν στην περιοχή.

Μετά τη σύλληψή του, ο κ. Jakree μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Khao Chamao για θεραπεία για τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιά, το οποίο είχε υποστεί κατά τη διάρκεια ενός καυγά που προηγήθηκε του πυροβολισμού. Κατόπιν τούτου, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Σαταχίπ για ανάκριση.

Η αστυνομία πίστευε ότι ο κ. Jakree μπορεί να απέρριψε το πυροβόλο όπλο που χρησιμοποιήθηκε στον πυροβολισμό. Αυτή τη στιγμή αναζητούν το πού βρίσκεται το όπλο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κ. Jakree επικοινώνησε μαζί τους και εξέφρασε την επιθυμία του να παραδοθεί, φοβούμενος ότι μπορεί να σκοτωθεί σε μια αντιπαράθεση με τις αρχές επιβολής του νόμου. Αυτή η πληροφορία οδήγησε στη σύλληψή του.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.