Η μονάδα στρατού Tak λαμβάνει υποστήριξη από επισκέπτες στις γέφυρες φιλίας Ταϊλάνδης-Μυανμάρ κατά τη διάρκεια του Songkran

Τακ-

Στις 13 Απριλίου 2024, τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ανέφεραν ότι η μονάδα του στρατού Naresuan ήταν σε υπηρεσία στα σύνορα της Ταϊλάνδης, Mae Sot, Tak, κατά τη διάρκεια των διακοπών στο Songkran για να διατηρήσει επιμελώς την ασφάλεια των ανθρώπων.

Σύμφωνα με τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, η μονάδα του στρατού Naresuan διατήρησε την ασφάλεια των ανθρώπων στην Πρώτη και τη Δεύτερη Γέφυρα Φιλίας Ταϊλάνδης-Μυανμάρ κατά τη διάρκεια των διακοπών Songkran. Ο στρατός φρουρούσε τις γέφυρες 24 ώρες το XNUMXωρο.
Πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες επισκέφτηκαν την Πρώτη και τη Δεύτερη Γέφυρα Φιλίας Ταϊλάνδης-Μυανμάρ και έγιναν μάρτυρες της σθεναρής προσπάθειας των αξιωματικών κάτω από τον καυτό καιρό. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, έφεραν ποτά, σνακ και συσκευασμένα μεσημεριανό γεύμα στους αξιωματικούς της υπηρεσίας.


Αναφέρθηκε ότι οι αξιωματικοί και οι δωρητές ήταν και οι δύο χαρούμενοι καθώς τα δώρα παρείχαν θετικό ηθικό και ενθάρρυνση στους αξιωματικούς να εκτελέσουν το καθήκον τους για το έθνος και τον λαό του.

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα σχετικά με τον Ταϊλανδικό Πρωθυπουργό Αναθέτει ειδική ομάδα για την παρακολούθηση του εμφυλίου πολέμου της Μιανμάρ, θέτει προληπτικά μέτρα στα σύνορα.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.