Άνδρας θυμωμένος που ήταν πολύ σπασμένος για να αγοράσει χυμό Kratom συνελήφθη επειδή έσπασε τζάμια αυτοκινήτου με βράχους στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας ταραγμένος Ταϊλανδός πέταξε πέτρες σε παράθυρα τυχαίων αυτοκινήτων στην Πατάγια την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024. Συνελήφθη και είπε ότι το έκανε επειδή ένιωθε θυμωμένος που δεν είχε χρήματα για να αγοράσει χυμό κρατόμ.

Η αστυνομία Nongprue έλαβε μια αναφορά για έναν άνδρα που έμοιαζε με άστεγο που πετούσε πέτρες στα παράθυρα πολλών αυτοκινήτων στο Soi Khao Ta Lo, στην υποπεριφέρεια Nong Prue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi, γύρω στις 9:36 π.μ. Έσπευσαν στο σημείο μαζί με τα επείγοντα.

Στο σημείο, μπροστά από κατάστημα χυμών kratom, βρέθηκε ο ύποπτος και είχε ήδη περιοριστεί από ντόπιους. Αναγνωρίστηκε ως ο κ. Natthapong Noisakran, 29 ετών. Ο Ταϊλανδός ήταν ατημέλητος και φαινόταν να βρίσκεται υπό την επήρεια κάτι. Δίπλα του βρέθηκε ένα μπουκάλι χυμό kratom.

Ο κ. Natthapong ομολόγησε ότι έσπασε τα τζάμια τριών αυτοκινήτων με πέτρες. Ισχυρίστηκε ότι το έκανε επειδή ήταν απογοητευμένος που ήθελε να αγοράσει περισσότερο χυμό kratom, αλλά δεν είχε χρήματα για να τον αγοράσει.

Ένα μαύρο αυτοκίνητο Volvo βρέθηκε με μεγάλη τρύπα στο πίσω τζάμι. Ο κ. Sombat Tohsampandee, 48 ετών, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, και οι άγνωστοι ιδιοκτήτες δύο άλλων κατεστραμμένων οχημάτων ήταν παρόντες στο σημείο. Αποφάσισαν να μην ασκήσουν κατηγορίες, επικαλούμενοι ότι αμφέβαλλαν ότι ο ύποπτος θα είχε χρήματα για να πληρώσει για τις ζημιές, δεδομένου ότι δεν είχε τα χρήματα για να αγοράσει ένα μπουκάλι χυμού Kratom των 60 μπατ (2 USD).

Σύμφωνα με τον κ. Σομπάτ, είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στο δρομάκι και πήγε να πιει καφέ εκεί κοντά. Αμέσως μετά, ένας καλός Σαμαρείτης του είπε ότι του έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου. Έσπευσε πίσω στο σημείο και βρήκε τον ύποπτο να προσπαθεί να διαφύγει. Καταδίωξε τον ύποπτο με τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής και κατάφερε να τον συγκρατήσει πριν καλέσει την αστυνομία.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα Nongprue, το οποίο εξετάζει το ενδεχόμενο να ασκήσει τις δικές του κατηγορίες παρά το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες οχημάτων αρνήθηκαν.

Η TPN Media σημειώνει ότι το Kratom αποποινικοποιήθηκε το 2022, αλλά η πώλησή του, ειδικά αναμεμειγμένη σε άλλες ουσίες, απαιτεί αυστηρές άδειες από την Ταϊλανδική FDA, οι οποίες είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθούν.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.