Pattaya Cricket Club και The Drifters Stumble στον Ημιτελικό Κυπέλλου στο Chiang Mai International Sixes (Μέρος 2)

Τσιάνγκ Μάι-

Οι Drifters τερμάτισαν 4οι στο Players Round 1 με 13 πόντους έχοντας κερδίσει 2 αγώνες και έχασαν 1. Στη συνέχεια μπήκαν στον όμιλο Κυπέλλου Α για τον Γύρο 2 μαζί με τους St Francis de Sales και Thai Thevada. Κάθε ομάδα στο Κύπελλο Ομίλου Α και Β θα έπαιζε 2 αγώνες τις ημέρες 4, 5 και 6. Οι ημιτελικοί και οι τελικοί για όλα τα τρόπαια θα διεξαχθούν την 7η ημέρα.

Εάν χάσατε το πρώτο μέρος, προτού συνεχίσουμε, ελέγξτε το κάνοντας κλικ ή πατώντας εδώ.

Τώρα που ο Γύρος 2 βρισκόταν σε εξέλιξη, όσοι είχαν φιλοδοξίες για ασημικά έπρεπε να επικεντρωθούν και να διατηρήσουν υψηλά πρότυπα σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού, καθώς η αποτυχία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναπόφευκτη απογοήτευση. Ο αγώνας των Drifters την Ημέρα 4 ήταν εναντίον του St Francis de Sales (SFdS) που κέρδισε πρώτος. Το μπόουλινγκ Drifters, αν και πολύ βελτιωμένο όσον αφορά τη μείωση των πρόσθετων, δεν ήταν αρκετά απαιτητικό από τους batsmen και το over rate έφτασε το 22.2 καθώς το SFdS συγκέντρωσε 111/0. Ο Lucas McKinnon, ο Aaron Maynard και ο Blake McKinnon αποσύρθηκαν μετά από 8 μπάλες που αντιμετώπισαν.

Κανονικά, το fielding από τους παίκτες των Drifters ήταν υποδειγματικό, αλλά σήμερα, ο Luke Stokes έριξε δύο φορές τον Lucas McKinnon. Το μπόουλινγκ του Max Burzler είχε ένα μικρό σεβασμό με 14 από τα over, ενώ άλλοι τιμωρήθηκαν αυστηρά. Το να κυνηγήσετε το 111 θα ήταν ένα αποτέλεσμα ρεκόρ και παρόλο που επιτεύχθηκε ένα κανονικά νικητήριο σκορ, δεν ήταν αρκετό. Ο Λουκ κατάφερε να αποσυρθεί στις 32 και ο Χάμπι δεν ήταν έξω σε ένα quickfire 22, αλλά οι σφαιριστές SFdS δεν ήταν πρόθυμοι να δώσουν όρια. Ο Jared Kennan πήγε για 12 και ο Matty Lewis για μόλις 8, καθώς οι Drifters σημείωσαν 74 για το 0 και έχασαν με 37 σερί. Καλύτερη τύχη απέναντι στην Thai Thevada.

Η ημέρα 5 ήταν άλλη μια ημέρα άδειας για τους drifters, έτσι τους συναντήσαμε στον 2ο αγώνα τους του Γύρου 2 εναντίον της Thai Thevada την Ημέρα 6. Μια άλλη ήττα θα τερμάτιζε κάθε περαιτέρω συμμετοχή στο τουρνουά, ενώ μια νίκη θα τους πήγαινε στους Ημιτελικούς του Κυπέλλου.
Οι Ταϊλανδοί Thevada ήταν οι πρώτοι που κοντραρίστηκαν με τη Cher και τον Johnny ενάντια στο μπόουλινγκ του Luke που έβρισκε σημαντικό γύρισμα από την περιστασιακή μπάλα, αλλά δεν μπορούσε να ελέγξει το μήκος. 14 από το πρώτο over. Ο Tim Peters βρήκε ότι το χτύπημα της Cher ήταν πολύ καλό για εκείνον και η Cher πρόσθεσε άλλα 18.

Ο John Pike είχε την ίδια μοίρα καθώς η Cher έφτασε στα 35 και αποσύρθηκε με 6, αλλά ο John είχε τον αντικαταστάτη του καλά πιασμένο από τον Luke στα βαθιά και το over τελείωσε στο 50/1 από 3 over. Ο Μαξ έκανε εξαιρετική δουλειά στον περιορισμό του ποσοστού τρεξίματος με μόλις 6 τρεξίματα και μπορεί να κέρδισε τον αγώνα. Ο Χάμπι έβαλε το τελευταίο όβερ και έτρεξε έξω τον Λενγκ από την πρώτη του μπάλα, αλλά ο Τζόνι, που δεν είχε αντιμετωπίσει σχεδόν καθόλου μπάλα, έβγαλε 14 από τις υπόλοιπες 5 μπάλες και προώθησε τον Ταϊλανδό Thevada στο 71 για το 2. Ένα σκορ που μπορεί να υπερασπιστεί. Ο Λουκ και ο Χάμπι άνοιξαν το χτύπημα ενώ ο Φρέιμ άνοιξε το μπόουλινγκ.

Ένα πολύ αργό άνοιγμα της μπάλας οδήγησε τον Λουκ σε ένα σφάλμα το οποίο έπεσε ο Φρέιμ – ένα ακριβό λάθος. Ο Habby πήρε τα περισσότερα τρεξίματα με 16 από το πρώτο over. Ο Τζόνι έριξε το επόμενο μπούλινγκ και ο Λουκ έπεσε ξανά, αυτή τη φορά από τον Φύλακα. Το καλό πλασάρισμα από τον Thai Thevada περιόρισε το σκορ στο 11 για το over και στο 27/0 μετά από 2 over. Ο Feem έκανε το 3ο over με τον Luke να διαχειρίζεται ένα 6 και ένα 4. 42/0 off 3, αλλά το run rate δεν ήταν αρκετά.

Το τραύλισμα και η τρεμούλιασμα του Leng οδήγησαν σε ανάκαμψη του τρεξίματος καθώς ο Luke και ο Habby πήραν τα όρια και ο Habby έπεσε στη διαδικασία και ο Luke αποσύρθηκε με 33. 63/0 μετά το 4 και μια πραγματική ευκαιρία για νίκη. Η Cher ανέλαβε το τελευταίο. Ο Habby έπιασε την πρώτη του μπάλα για 24. Ο Noah και ο Max στο τσάκι για να πάρουν 9 σερί από 5 μπάλες. Ένα έξυπνο single από τον Max και δύο boundary 4 από τον Noah εξασφάλισαν μια νίκη με 2 μπάλες να περισσέψουν. Η Thai Thevada θα ρίξει 3 αλιεύματα που έπεσαν. Η νίκη εξασφάλισε έναν ημιτελικό κόντρα στο NCF Thunder.

Αυτό θα ήταν άλλο ένα δύσκολο ματς. Ο Λουκ και ο Χάμπι άνοιξαν κόντρα στο ρυθμό από τον Φεϊσάλ Αχμέντ, ο οποίος είτε χώθηκε στα πλευρά των ρόπαλων είτε έξω, αλλά ο Χάμπι δεν χρησιμοποιούσε τα πόδια του. Ο Χάμπι στράφηκε σε μια ευρεία μπάλα και πέρασε από τον τερματοφύλακα, Ακάς, για το 8. 9 από το over. Ο Ινζαμάν έκανε καλή γραμμή και το μήκος και το καλό πλασάρισμα περιόρισε τους Drifters σε 7. 16 για 1 off 2 over. Ο Aukatul συνέχισε το θέμα του ρυθμού και έκανε τον Noah και τον Luke να δουλέψουν για τις διαδρομές τους με άλλα 12 που προστέθηκαν. Ο Anowar έκανε το ίδιο με παρόμοια αποτελέσματα και οι Drifters ήταν πολύ πίσω από την καμπύλη στο 37 για 1 μετά από 4 over.

Ο Abaidullah έδωσε μπούλινγκ στον τελικό πάνω από το σημείο όπου ο Luke έπεσε από τον Anowar στο μακρύ όριο από την πρώτη του μπάλα. Ο Noah επανέλαβε το ίδιο σουτ αλλά πιάστηκε από τον Anowar για 5. Ο Max μπήκε στη μάχη, αλλά ο Luke δεν ήθελε παρέα καθώς χόρεψε στο wicket στον Abaid, αστόχησε και έπεσε στο 23. 41 για 3 και ένα πολύ απογοητευτικό innings. Οι NFC Thunders επρόκειτο να δουλέψουν σύντομα σε αυτό.

Ο Μαξ έκανε μπούλινγκ στον Αμπάιντ, ο οποίος συνέχισε να περπατάει στα κούτσουρα του και ο διαιτητής του έδωσε φαρδιά, αλλά η γραμμή του Μαξ δεν ήταν ιδανική. 19 από το πρώτο over. Ο Habby ήταν ο επόμενος και χτυπήθηκε για 6, ακολουθούμενος από το συνηθισμένο μπροστινό του πόδι No Ball που χτυπήθηκε επίσης για 6, δηλαδή ένα 9. Σε εκδίκηση έπιασε και έκανε μπούλινγκ στον Abaid για 21, αλλά ο Akash έφτασε και χτύπησε 2 boundary 4 και τη χοντρή κυρία άρχισε να τραγουδάει. 42 για 1 σε 1.5 όβερ.

Το NFC Thunders θα πήγαινε στον τελικό του Κυπέλλου εναντίον του St Francis de Sales το απόγευμα, αλλά το τουρνουά The Drifters είχε τελειώσει. Αξιόλογη προσπάθεια, αλλά όχι ασημικά αυτή τη φορά.

Ο τελικός ήταν ένα θρίλερ μεταξύ του NFC Thunder και του St Francis de Sales το οποίο κέρδισε το NFC με 6 runs. Οι άλλοι τελικοί κέρδισαν ως εξής: The Spoon by Armadillos; The Plate από το Red Lion Wombats; The Bowl από τον GP Silly Sloggers; The Shield της Margate CC και το Ladies Cup του Lamphun Redcaps.

Ο παίκτης του τουρνουά απονεμήθηκε στον Abaidullah.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/