Pattaya Cricket Club Assist The Drifters at Chiang Mai International Sixes (Μέρος 1, Μέρες 1 & 2)

Τσιάνγκ Μάι-

Το Chiang Mai International Sixes, που ιδρύθηκε το 1988, είναι ο μεγαλύτερος διεθνής διαγωνισμός έξι στον κόσμο με, φέτος, 29 ομάδες από 10 χώρες τόσο μακριά, όπως η Αγγλία, η Ιαπωνία και η Νέα Ζηλανδία. Οι Drifters είναι μία από τις μόλις 3 ομάδες που έχουν ρεκόρ συμμετοχής 100% και φέτος περιελάμβαναν μερικούς επιπλέον παίκτες από την Pattaya, συγκεκριμένα τους Luke Stokes, Habby Singh, Simon Philbrook και έναν πρωτοεμφανιζόμενο, Max Burzler για να συμπληρώσουν τους Noah Langham, John Pike και Τιμ Πίτερς.

Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στο Gymkhana Ground, Chiang Mai, από τις 31 Μαρτίου έως τις 6 Απριλίου και κορυφώθηκε σε έξι διαφορετικά κύπελλα. The Spoon, The Plate, The Bowl, The Shield, The Cup και The Ladies Cup. Οι ομάδες χωρίστηκαν σε τρεις βασικούς ομίλους, τους The Players, The Gentlemen και The Ladies, οι οποίοι έπαιξαν προκριματικά παιχνίδια που καθόρισαν τη θέση τους στον όμιλό τους και επομένως για το Κύπελλο που αγωνίστηκαν.

Οι ομάδες έχουν 8 παίκτες από τους οποίους οι έξι παίζουν. Υπάρχουν 5 όβερ ανά ίνινγκ με όλους να κάνουν μπόουλινγκ από ένα πέρα ​​εκτός από τον τερματοφύλακα. Το Wides και το No Balls μετράνε ως 3 σερί και δεν επαναφέρονται εκτός από την τελευταία μπάλα στα innings. Οι ομάδες κερδίζουν 4 πόντους για μια νίκη και πόντους μπόνους για τρεξίματα που σημειώνονται, κερδισμένα wickets και ένα κυνηγητό που επιτυγχάνεται σε λιγότερα από 4 over.

Ημέρα 1. Ο πρώτος αγώνας των Drifters ήταν ενάντια στους The Lords Taverners από την Αυστραλία που κέρδισαν πρώτοι με τους Brian Scott και Mick Baster να ανοίγουν και ο Tim Peters να ανοίγει το μπόουλινγκ. Ένα αδιάφορο innings χωρίς γκολ και λίγα τρεξίματα από το ρόπαλο, αλλά παρόλα αυτά, οι πρώτοι σκόραραν 18 ο καθένας και ο Mr Wides πήρε 25 – Έχω αναφερθεί σε αυτή τη συγγνώμη ιστορία στο παρελθόν.

Ο Χάμπι Σινγκ και ο Τιμ Πίτερς έκαναν μπούλινγκ αρκετά καλά. Οι Lords Taverners ολοκλήρωσαν τις συμμετοχές τους σε 62 για 0 ​​από 5 όβερ. Οι Drifters άνοιξαν με τους Luke Stokes και Habby εναντίον του Glenn O'Brian. Ο Λουκ αποσύρθηκε σύντομα στα 34 μετά από 12 μπάλες (τέσσερις 4άρια και δύο 6άρια) και αντικαταστάθηκε από τον Νόα Λάνγκαμ με μερικές μπάλες να απομένουν. Ο Habby ήταν 18 εκτός και ο Noah 8 μετά από 4 over, με τον Ryan Greenwell να χτυπιέται για 26 runs από το τελευταίο over. 64 για 0 ​​και νίκη με 6 wickets με 6 πόντους. Μια καλή αρχή.

Ο δεύτερος αγώνας τους ήταν ενάντια στους Ελέφαντες του Λάος, μαντέψτε από πού, ποιος χτύπησε πρώτος με τους Μάικλ Σίμκοκ και Ρικ Μόναχαν. Και οι δύο ροπαλοφόροι αποσύρθηκαν στα 30, αλλά ήταν αναγκασμένοι να κερδίσουν τις διαδρομές τους καθώς οι Drifters έκαναν πολύ πιο ίσιο μπόουλ με μόνο 2 φαρδιά. Ο Χάμπι έβαλε ένα τακτοποιημένο τελευταίο μπολ στο οποίο ο Πρασάνθα ήταν έξω για μια πάπια, που τον έπιασε ο Νόα. Οι Laos Elephants ολοκληρώθηκαν στο 67 για 1. Ο Luke και ο Noah άνοιξαν για τους The Drifters και ο Luke ξεκίνησε αμέσως τον Michael Simcock με 22 τρεξίματα.

Ο Leonard τα πήγε ακόμα χειρότερα καθώς ο Noah τον έσπασε για 29. Το τρίτο over, του Rick Monaghan, έδωσε μόνο 13, αλλά ο Luke αποσύρθηκε στο 30. Το τελικό over είδε τον Noah να σημείωσε 4, να αποσυρθεί στο 31 και να κερδίσει τον αγώνα με 3.1 over. Νίκη με 6 wickets και run rate 21.5 ανά over. Μια εξαιρετική μέρα.

Αυτό ολοκληρώθηκε η 1η ημέρα με τους The Drifters στην πρώτη θέση του γενικού πίνακα με τους NCL Thunders (νικητές των τελευταίων ετών) να παίζουν την ημέρα 2.
Ημέρα 2. Οι Thunders χτύπησαν πρώτοι και άνοιξαν με τον Abaid Ullah και τον Inzaman ul-Haque, ενώ ο Luke άνοιξε το μπόουλινγκ. 4 Byes off την πρώτη μπάλα και στη συνέχεια ο Inzaman σήκωσε τη δεύτερη στο Cow Corner όπου πιάστηκε καλά από τον Habby Singh. Έξω για πάπια. Ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, αλλά έφερε τον Akash στο τσάκισμα και χρησιμοποίησε σουτ ράμπας και ανάποδα σκουπίσματα για να κάνει άλλες 9 διαδρομές. Ο Habby έκανε το 2ο over αλλά ένα μπροστινό πόδι No Ball (ειδικότητα του Habby) χτυπήθηκε για 6, δηλαδή 9. Περισσότερα 6 από τον Abaid τιμώρησαν τον Habby για 27 από το over.

Ο Max κατάφερε να πάρει μερικές dot balls, αλλά ο Akash κατάφερε να φτάσει τα 31 και αποσύρθηκε στο over. 54 για 1 στο 3ο. Ο Time Peters έκανε το 4ο όβερ, αλλά ο Abaid τον όρισε, κάνοντας δύο 6άρια πριν αποσυρθεί. Ο Aukatul μπήκε στη λειτουργία οριακού χτυπήματος και 25 από το over για 79 για 1. Το τελευταίο over έπεσε στον John Pike, ο οποίος με τη βοήθεια μιας εξαιρετικής ρίψης από τον Luke και ενός αυτοκτονικού τρεξίματος από τον Faysal Ahmed τον έκανε να τρέξει έξω για πάπια. Ο Aukatul τερμάτισε 12 χωρίς άουτ και οι Thunders ήταν 93 για 2. Ένα εντυπωσιακό και εύκολα υπερασπιστές σύνολο. Ο Νόα Λάνγκαμ και ο Λουκ άνοιξαν. Ο Luke πήρε ένα 4 από την πρώτη μπάλα από τον Faysal Ahmed και έπεσε στην επόμενη, αλλά η υπόκλιση ήταν ακριβής και κανένας δεν μπορούσε να ξεφύγει.

11 από το 1ο over. Ο Ινζαμάν έκανε μπούλινγκ στο δεύτερο και ήταν επίσης τακτοποιημένος με μόνο 10 δώρο. Ο Abaid είχε το τρίτο και κατάφερε να πιάσει τον Noah στα βαθιά για 10 και 30 για 1 off 3 over, που σήμαινε 64 από τα 2 τελευταία!! Ο Aukatul είχε επίσης ένα τακτοποιημένο over, αλλά ο Luke δεν πέτυχε το χτύπημα και το σκορ τραύλισε στο 39 για 1 από 4. Ωστόσο, ο Shafil μπήκε για κάποια τιμωρία στο τελευταίο over καθώς ο Habby αποσύρθηκε στα 32 και οι Drifters έφτασαν στο 61 για το 1 και ήττα κατά 32 τρεξίματα.

Στο τέλος της Day 2, οι Drifters ήταν στη 2η θέση με μόνο τον Darjeeling ή τον St Francis de Sales να έχουν την ευκαιρία να τους υποβιβάσουν. Η ημέρα 3 είναι ο τελευταίος από τους προκριματικούς γύρους και οι Drifters έχουν ρεπό. Η επόμενη αναφορά θα καλύπτει την πρόοδο των Drifters στα τελικά στάδια.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/