Η πόλη Πατάγια αγκαλιάζει τις εορταστικές εκδηλώσεις του Early Songkran 2024 εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών

Πατάγια – Καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει, οι ντόπιοι και οι διεθνείς επισκέπτες της πόλης της Πατάγια ξεκίνησαν τους εορτασμούς Songkran, το φημισμένο φεστιβάλ νερού της Ταϊλάνδης, μέρες πριν από το επίσημο πρόγραμμα. Το γλέντι ξεκίνησε στις πολυσύχναστες λωρίδες του Soi 7 και του Soi 8, δίπλα στο Beach Road, όπου οι υπεύθυνοι των beer bar και το προσωπικό τους ένωσαν τις δυνάμεις τους με ξένους τουρίστες για να αφεθούν στην εξυπνάδα της παράδοσης του πιτσιλίσματος νερού.

Εν αναμονή των εορτασμών Songkran που διήρκεσαν πάνω από μια εβδομάδα (Στην Πατάγια), αρκετές εγκαταστάσεις κατά μήκος της Pattaya Beach Road έχουν παρατηρηθεί να εξοπλίζονται με μια σειρά από συσκευές διανομής νερού, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων κουβάδων και κανονιών νερού. Αυτά τα παρασκευάσματα όχι μόνο εξυπηρετούν το κέφι των εργαζομένων και των τουριστών αλλά προσφέρουν και στους πλανόδιους πωλητές την ευκαιρία να πουλήσουν όπλα νερού και προστατευτικές θήκες στους επισκέπτες της περιοχής.

Ενώ οι παραδοσιακές εκδηλώσεις Songkran στην πόλη Pattaya είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις 18 Απριλίου με το Παράδοση Wan Lai Na Kluea, ακολουθούμενη από την κύρια Φεστιβάλ Pattaya στις 19 Απριλίου στο οποίο ο Beach Road θα κλείσει, η πρώιμη έναρξη του παιχνιδιού στο νερό σηματοδοτεί την προθυμία της κοινότητας να αγκαλιάσει τη δροσερή ανάπαυλα του φεστιβάλ. Οι εορτασμοί Wan Lai αναμένεται να προσελκύσουν αναρίθμητους συμμετέχοντες, με δεκάδες χιλιάδες Ταϊλανδούς και διεθνείς τουρίστες που προβλέπεται να συγκεντρωθούν στην πόλη για το ιωβηλαίο που πλημμυρίζει το νερό.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/