Η Pattaya θα φιλοξενήσει τον Wan Lai Naklua στις 18 Απριλίου

Πατάγια -

Η Πόλη της Πατάγια προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν στο παραδοσιακό Φεστιβάλ Wan Lai Naklua, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 18 Απριλίου, στο Δημόσιο Πάρκο Lan Pho Naklua.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι η διατήρηση και η προώθηση των τοπικών τεχνών και πολιτιστικών παραδόσεων και ο σεβασμός των ηλικιωμένων, που είναι οι παραδοσιακές πτυχές του Songkran. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μια τελετή αξιοκρατίας με ελεημοσύνη σε βουδιστές μοναχούς, μια τελετή έκχυσης νερού για την ευλογία των αγαλμάτων και των πρεσβυτέρων του Βούδα, μια παρέλαση λουλουδιών και διάφορες πολιτιστικές παραστάσεις της Ταϊλάνδης. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Δημόσιο Πάρκο Lan Pho Naklua από τις 7:30 π.μ.

Η μονόδρομη κυκλοφορία θα υλοποιείται από το φανάρι Sawangfa.

Αργότερα το απόγευμα θα διεξαχθούν νερομαχίες και αναμένεται να συμμετάσχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους με τα πόδια και με οχήματα.

Οι κλειστοί δρόμοι θα ισχύουν από τις 2:30 έως τις 9:30 ως εξής:

  • Οδός Sawangfa: Μονόδρομη κυκλοφορία από την οδό Sukhumvit προς τη διασταύρωση Namchai
  • Οδός Naklua: Μονόδρομη κυκλοφορία από τη διασταύρωση Namchai προς τη διασταύρωση Photisarn
  • Οδός Φωτισάρν: Μονόδρομη κυκλοφορία από τη διασταύρωση Φωτισάρν προς την οδό Sukhumvit
  • Οδός Pho Ngam: Μονόδρομη κυκλοφορία από τη διασταύρωση Lan Pho προς το Ίδρυμα Sawangboriboon

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την πόλη στο 038-253271 εσωτ. 4091 κατά τις ώρες γραφείου ή το Κέντρο Επικοινωνίας Pattaya στο 1337 (24 ώρες).

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.