Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin αξιολογεί την ετοιμότητα του αεροδρομίου Suvarnabhumi εν όψει του Φεστιβάλ Songkran

Εθνικός-

Στις 9:20 μ.μ., στις 9 Απριλίου 2024, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin επιθεώρησε ανεπίσημα το αεροδρόμιο Suvarnabhumi έτοιμος να διευκολύνει τους εισερχόμενους τουρίστες κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Songkran.

Προηγουμένως, ο Srettha είχε επιθεωρήσει ανεπίσημα το αεροδρόμιο Suvarnabhumi τον Φεβρουάριο, ακολουθώντας τις αργές υπηρεσίες του αεροδρομίου.
Κατά την άφιξη του Srettha, επιθεώρησε το σύστημα check-in και διαπίστωσε ότι η διεύθυνση του αεροδρομίου είχε βελτιώσει τους χρόνους εξυπηρέτησης συνολικά, με τον μέσο επιβάτη αναχώρησης να δαπανά τρεις ώρες στο αεροδρόμιο από την άφιξη μέχρι την πτήση, έναντι τεσσάρων ωρών πριν.


Επιπλέον, ο Srettha έλεγξε το σύστημα της αστυνομίας μετανάστευσης του αεροδρομίου που εξαιρούσε τη σάρωση προσώπου και δακτυλικών αποτυπωμάτων για τους Ταϊλανδούς, καθώς οι πληροφορίες τους ήταν ήδη στο σύστημα. Ο συνολικός χρόνος επεξεργασίας αναχώρησης μειώθηκε κατά 15 λεπτά από αυτήν την εξαίρεση.

Πολ. Υποστράτηγος Choengron Rimpadee, ο διοικητής των αξιωματικών μετανάστευσης Suvarnabhumi, φέρεται να επιβεβαίωσε ότι το σύστημα μετανάστευσης δεν θα αποτύχει όπως είχε προηγουμένως μετά από μια μεγάλη ενημέρωση που είχε εφαρμοστεί η οποία σημείωσε συνολική βελτίωση στην απόδοσή του. Όσον αφορά τους επιβάτες άφιξης, το αεροδρόμιο θα διατηρήσει τον μέγιστο χρόνο αναμονής για τα σημεία ελέγχου μετανάστευσης στα 45 λεπτά.

Πολ. Ο Υποστράτηγος Choengron πρόσθεσε ότι το επερχόμενο και βελτιωμένο σύστημα μετανάστευσης της Ταϊλάνδης (TIS) θα είναι μια ενοποίηση μεταξύ των αξιωματικών της μετανάστευσης και του αεροδρομίου Suvarnabhumi. Το TIS εκκρεμούσε έγκριση από τη Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Ωστόσο, για τους επιβάτες που αναχωρούσαν μετά τις 10 μ.μ., αναφέρθηκε ότι σχηματίστηκε μεγάλη ουρά καθώς μόνο 28 από τις 117 αεροπορικές εταιρείες ήταν έτοιμες για το αυτόματο σύστημα αυτόματου check-in, με αποτέλεσμα πολλοί επιβάτες να περιμένουν σε μεγάλη ουρά στα γκισέ αεροπορικών εταιρειών. , σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του Suvarnabhumi Kittipong Kittikachorn.

Συνολικά, ο Srettha ήταν ικανοποιημένος με την εξυπηρέτηση του αεροδρομίου και πίστευε ότι τον Ιούλιο, το σύστημα του αεροδρομίου στο σύνολό του θα βελτιωνόταν δραστικά.

Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο σχετικά με τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διοικητή της Ταϊλάνδης που επιθεώρησε το αεροδρόμιο Suvarnabhumi και υποσχέθηκε βελτιωμένη απόδοση υπηρεσιών.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.