Η Επιθεώρηση Αεροδρομίου του Πρωθυπουργού-έκπληξη της Ταϊλάνδης αποκαλύπτει αργές υπηρεσίες, όρκους βελτίωσης

Εθνικός-

Στις 24 Φεβρουαρίου 2024, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin δημοσίευσε ένα μήνυμα στο X σχετικά με μια ανεπίσημη βραδινή επίσκεψη στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi χωρίς προηγούμενες ανακοινώσεις για επιθεώρηση των υπηρεσιών του αεροδρομίου.

Ο Srettha δήλωσε ότι επισκέφτηκε το αεροδρόμιο Suvarnabhumi το βράδυ όταν υπάρχουν πολλοί επιβάτες. Ο Srettha φέρεται να χρονομέτρησε τον χρόνο εξυπηρέτησης του αεροδρομίου από το σύστημα check-in στο σημείο ελέγχου μετανάστευσης και επιθεώρησε διεξοδικά όλες τις υπηρεσίες που εξακολουθούσαν να αναφέρονται ως αργές από πολλούς επισκέπτες και τουρίστες.

Διαβάστε για ένα πρόσφατο περιστατικό στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi που προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες.

Απαντώντας στις υπηρεσίες του αεροδρομίου, ο Srettha έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να βρουν λύσεις για να αφιερώσουν λιγότερο χρόνο στη διαδικασία check-in. Ο Srettha δήλωσε επίσης ότι θα έκανε ξανά αιφνιδιαστικό έλεγχο μόνος του.

«Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης είχε στόχο να προωθήσει τα αεροδρόμια της Ταϊλάνδης ως αεροπορικό κόμβο στην περιοχή της Ασίας, αγκαλιάζοντας διεθνείς τουρίστες σε όλο τον κόσμο. Η επίσκεψή μου σήμερα αποδείχθηκε μια καλή ευκαιρία για να γίνει ο τουρισμός της Ταϊλάνδης ένας πιθανός τουριστικός προορισμός παγκόσμιας κλάσης», παρατήρησε η Srettha.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο Srettha επισκέφθηκε τον πρώην πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης Thaksin Shinawatra, ο οποίος διέμενε στο "Chan Song La" Manor.


Μετά από μια επίσκεψη δύο ωρών, ο Srettha αποκάλυψε στα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης για την επίσκεψή του στο Thaksin ότι μίλησαν κυρίως για την κατάσταση της υγείας του και την ευλογία του για την ευημερία του Thaksin. Ο Srettha επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξαν πολιτικές ή επιχειρηματικές συζητήσεις κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, σύμφωνα με αυτόν.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.