Πυροβολισμοί ξέσπασαν κοντά στην οδό Pattaya Walking Street, Γυναίκες επιτέθηκαν

Πατάγια -

Δύο γυναίκες από την Ταϊλάνδη υπέβαλαν καταγγελία στην αστυνομία της Πατάγια αφού φέρεται να δέχθηκαν επίθεση και απειλές με όπλο από μια ομάδα εφήβων κοντά στην Pattaya Walking Street το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η ομάδα πυροβόλησε επίσης ένα όπλο στο δρόμο, τρομοκρατώντας τους τουρίστες, είπαν τα θύματα.

Στις 8 Απριλίου 2024, η κα Α (ψευδώνυμο), 31 ετών, και η κα Β (ψευδώνυμο), 25 ετών, μετέφεραν τα δεινά τους στα τοπικά μέσα, ζητώντας από οποιονδήποτε να βοηθήσει στον εντοπισμό μιας ομάδας εφήβων που φέρεται να τους επιτέθηκαν κοντά στην Pattaya Walking Street.

Η κα Α είπε ότι το περιστατικό συνέβη στις 5:00 π.μ. της 6ης Απριλίου. Αυτή και η αδερφή της, η κυρία Β, επέστρεφαν από το Walking Street σε ένα πάρκινγκ όταν παρατήρησαν μια μεγάλη ομάδα εφήβων συγκεντρωμένη και μιλούσαν σαν να επρόκειτο να τσακωθούν. Η μοτοσυκλέτα τους ήταν παρκαρισμένη εκεί κοντά, οπότε η κα Α είπε στους εφήβους: «Με συγχωρείτε, μπορώ να πάρω τη μοτοσικλέτα μου;» Η κα Α, που ήταν μεθυσμένη, είπε στην αδερφή της ότι δεν την ένοιαζε ποιος τσακώνεται, απλά ήθελε να πάει σπίτι.

Σύμφωνα με την κα Α, οι έφηβοι πιθανότατα άκουσαν τη συνομιλία της με την αδερφή της και έτσι άρχισαν να μαλώνουν μαζί της. Στη συνέχεια, μια γυναίκα άρπαξε τα μαλλιά της και άρχισε να τη χαστουκίζει και να την κλωτσάει. Ένας άλλος άνδρας φέρεται να της επιτέθηκε επίσης.

Ο φίλος της κας Α έφτασε και περίμενε την ομάδα σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει την κατάσταση. Ωστόσο, η κα Α είπε ότι πονούσε και ήταν θυμωμένη μετά την επίθεση, οπότε φώναξε στους εφήβους: «Γιατί μου επιτέθηκες;» Αυτό εξόργισε ακόμη περισσότερο την ομάδα και ένας μεγαλόσωμος άνδρας στη συνέχεια φέρεται να έβγαλε ένα όπλο και να το πυροβόλησε στον αέρα. Φώναξε: «Ποιος χτύπησε τη γυναίκα μου;» Αυτό τρομοκρατούσε την κα Α και άλλους τουρίστες της περιοχής, που έτρεξαν να καλυφθούν.

Η κα Α υπέβαλε αμέσως καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια, αλλά οι δράστες είχαν ήδη διαλυθεί.

Η κ. Α παρείχε πλάνα CCTV, που κατέγραψε το περιστατικό, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά δεν καταγράφηκε ήχος. Σύμφωνα με την ηχογράφηση, η Α και η Β προσπάθησαν να βγάλουν τη μηχανή τους από το πάρκινγκ, αλλά η ομάδα των εφήβων, άνδρες και γυναίκες, τους έκλεισε το δρόμο. Στη συνέχεια, μια γυναίκα άρπαξε την κα Α από το κεφάλι και ακολούθησε καυγάς. Οι δράστες χτύπησαν το θύμα δύο φορές. Αμέσως μετά, ένας ψηλός άνδρας, ύψους περίπου 165-170 εκατοστών, φορώντας μαύρο σακάκι, έβγαλε ένα πιστόλι και το πυροβόλησε στον αέρα, τρομάζοντας τους τουρίστες που περπατούσαν στην περιοχή και τους έκαναν να τρέξουν να σώσουν τη ζωή τους.

Η κ. Α είπε ότι αυτό το περιστατικό ήταν μια θρασύτατη πράξη βίας που δεν έδειχνε σεβασμό στον νόμο. Κατέστρεψε επίσης την εικόνα της Πατάγια ως τουριστικού προορισμού παγκόσμιας κλάσης.

Το θύμα προέτρεψε τις αρχές να συλλάβουν άμεσα τους δράστες και να τους οδηγήσουν στη δικαιοσύνη. Παρακάλεσε επίσης όσους ήταν μάρτυρες του συμβάντος να αναφέρουν οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία σχετικά με τους υπόπτους στην αστυνομία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Θέματα, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.