Το προσωπικό του μπαρ της Pattaya φέρεται να επιτέθηκε από Γερμανό που φέρεται να αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό του

Πατάγια -

Ένα μέλος του προσωπικού του μπαρ και ο μάνατζέρ του στην Πατάγια υπέβαλαν αναφορά στην αστυνομία εναντίον ενός φερόμενου Γερμανού φαγητού που φέρεται να αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό του και επίσης τους επιτέθηκε την Κυριακή, 7 Απριλίου 2024.

Στις 3 μ.μ. της 7ης Απριλίου, η κ. Anchisa Thongpuek, διευθύντρια ενός μπαρ της Pattaya στο Soi Lengkee, και η κα Warunee Yodpromwaen, μέλος του προσωπικού, υπέβαλαν αναφορά στην αστυνομία στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya, κατηγορώντας έναν άγνωστο Γερμανό για επίθεση.

Οι δύο γυναίκες διηγήθηκαν ότι η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 2:00 π.μ. την ίδια μέρα που υπέβαλαν την αναφορά. Ένας Γερμανός, συνοδευόμενος από την Ταϊλανδή σύζυγό του, μπήκε στο μπαρ τους και παρήγγειλε μπύρες. Ωστόσο, όταν του δόθηκε ο λογαριασμός αφού τελείωσαν τα ποτά τους, ο άνδρας φέρεται να αρνήθηκε να πληρώσει, ισχυριζόμενος ότι το μπαρ είχε διογκώσει τις χρεώσεις. Παρά την εξήγηση του μπαρ για τον λογαριασμό, που ήταν περίπου 1,000 μπατ, ο άνδρας έγινε πολεμικός.

Το μέλος του προσωπικού, κα Warunee, δήλωσε ότι εκείνη και ο μάνατζέρ της προσπάθησαν να διαπραγματευτούν με τον άνδρα, αλλά δεν είχαν επιτυχία λόγω της μέθης του. Ξαφνικά, ο άνδρας έγινε βίαιος και φέρεται να επιτέθηκε τόσο σε εκείνη όσο και στον διευθυντή. Σύμφωνα με την αφήγηση της κυρίας Warunee, ο άνδρας τους έσπρωξε, τους χαστούκισε, τους τράβηξε τα μαλλιά, ακόμη και τους ανάγκασε να πέσει στο έδαφος πριν τους τραβήξει έξω στο δρόμο. Η Ταϊλανδή σύζυγος φέρεται να έμεινε δίπλα χωρίς να παρέμβει, είπε η κ. Warunee.

Ευτυχώς, η αστυνομία της Πατάγια έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον άνδρα να συμπεριφέρεται και να ενεργεί άτακτη υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η μάνατζερ, η κ. Anchisa, κατηγόρησε περαιτέρω ότι ο άνδρας αποτελούσε σοβαρή απειλή. Υποστήριξε ότι η σύζυγός του της είπε ότι ο άντρας γίνεται επιθετικός και ανεξέλεγκτος όταν καταναλώνει περισσότερες από έξι μπύρες. Η κ. Anchisa εξέφρασε την ανησυχία ότι μπορεί να επαναλάβει τέτοια συμπεριφορά και αλλού.

Η κ. Anchisa και το μέλος του προσωπικού της έδωσαν μια καταγραφή της επίθεσης από CCTV στην αστυνομία της Pattaya. Δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν την υπόθεση στο μέγιστο βαθμό του νόμου και τόνισαν ότι θεώρησαν ότι ο άνδρας ήταν επικίνδυνος και θα έπρεπε να διωχθεί, να μπει στη μαύρη λίστα και να απελαθεί από την Ταϊλάνδη και σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν πλήρως τον νόμο για να το κάνουν.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Θέματα, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.