Τέσσερις Κινέζοι υπήκοοι και δύο Ταϊλανδοί τραυματίστηκαν σε συντριβή Van στον αυτοκινητόδρομο Pattaya

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Πατάγια -

Ένα φορτηγό συνετρίβη με 18τροχο στον αυτοκινητόδρομο Πατάγια νωρίς το πρωί του Σαββάτου, τραυματίζοντας έξι άτομα, μεταξύ των οποίων τέσσερις Κινέζοι τουρίστες.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στη 1:30 π.μ. της 6ης Απριλίου 2024, στο χιλιόμετρο 85+400 του αυτοκινητόδρομου στην υποπεριοχή Bang Phra της περιοχής Sri Racha, επαρχία Chonburi, με κατεύθυνση προς την Pattaya.

Σύμφωνα με αναφορές, το βαν, ένα Toyota Commuter, ταξίδευε από την Μπανγκόκ προς την Πατάγια όταν χτυπήθηκε από ένα 18τροχο φορτηγό Hino. Από την πρόσκρουση το βαν βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν στο δυστύχημα, μεταξύ των οποίων δύο Κινέζοι, δύο Κινέζικες και δύο Ταϊλανδοί. Τέσσερα από τα θύματα τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ τα άλλα δύο άτομα εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο αλλά δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Τα έξι θύματα μεταφέρθηκαν σε κοντινά τοπικά νοσοκομεία.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο κ. Kampliw (το επίθετο δεν αναφέρεται), 48, είπε στην αστυνομία ότι οδηγούσε κανονικά όταν το φορτηγό ξαφνικά ξέφυγε στη λωρίδα του και τον χτύπησε. Ο άγνωστος οδηγός φορτηγού, εν τω μεταξύ, δεν έδωσε καταθέσεις στην αστυνομία.

Η αστυνομία διερευνά το δυστύχημα και ανακρίνει περαιτέρω τον οδηγό του φορτηγού μέχρι την ώρα του Τύπου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Θέματα, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.