Δύο άνδρες βρέθηκαν νεκροί στη λίμνη επεξεργασίας νερού Sattahip

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod

Sattahip -

Δύο άνδρες βρέθηκαν νεκροί σε μια λίμνη επεξεργασίας νερού που παρέχει πόσιμο νερό σε κατοίκους στην περιοχή Sattahip το απόγευμα της Παρασκευής, 5 Απριλίου 2024.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο στις 3:30 μ.μ. αφού ένας περαστικός ανέφερε μια άσχημη μυρωδιά που προερχόταν από τη λίμνη που βρίσκεται εντός του Γραφείου Υδατοπρομήθειας Sattahip. Κατά την άφιξή τους, οι αρχές βρήκαν δύο ανδρικά πτώματα να επιπλέουν στη λίμνη.

Τα σωστικά συνεργεία, που έφτασαν αργότερα, ανέσυραν τα πτώματα από τη λίμνη. Τα σώματα ήταν αποσυντεθειμένα και δεν έδειχναν σημάδια επιθετικού παιχνιδιού. Τα θύματα εξακολουθούσαν να μην μπορούν να ταυτοποιηθούν τη στιγμή της αναφοράς, αλλά η αστυνομία πίστευε ότι μπορεί να ήταν ντόπιοι ψαράδες που είχαν μπει κρυφά στην περιοχή για να ψαρέψουν στη λίμνη.

Η αστυνομία υποψιάστηκε ότι ένα από τα θύματα μπορεί να έπεσε στη λίμνη, η οποία έχει ένα επικλινές ανάχωμα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει καμία δυνατότητα να βγει εύκολα. Στη συνέχεια, ο άλλος ψαράς μπορεί να προσπάθησε να βοηθήσει τον σύντροφό του αλλά κατά λάθος έπεσε και αυτός μέσα. Και οι δύο άνδρες στη συνέχεια πιθανότατα πνίγηκαν λόγω εξάντλησης.

Σύμφωνα με αξιωματούχους του Γραφείου Υδάτων Sattahip, το ψάρεμα απαγορεύεται στη λίμνη, ωστόσο οι άνθρωποι παραβιάζουν εκεί για να ψαρεύουν παράνομα όλη την ώρα. Ένα σαφές σημάδι που προειδοποιεί τους ανθρώπους να μην παίζουν στη λίμνη ή να ψαρεύουν είναι ακριβώς δίπλα στη λίμνη.

Αυτό το περιστατικό πυροδότησε ανησυχίες στους κατοίκους του Sattahip σχετικά με την ποιότητα του νερού της βρύσης τους. Σε απάντηση, το Γραφείο Ύδρευσης Sattahip δημοσίευσε ένα βίντεο και φωτογραφίες στη σελίδα τους στο Facebook στις 6 Απριλίου, παρουσιάζοντας τον καθαρισμό και την απολύμανση της λίμνης.

Οι αξιωματούχοι ανακοίνωσαν επίσης ότι έχουν πραγματοποιήσει δοκιμές ποιότητας νερού και υποσχέθηκαν να μοιραστούν τα αποτελέσματα δημόσια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.