Ο απερίσκεπτος χειρισμός της βενζίνης προκάλεσε πυρκαγιά σε κατάστημα της Πατάγια, τραυματίστηκε ένα άτομο

Πατάγια -

Ένας άνδρας γέμιζε μπουκάλια με βενζίνη ενώ κάπνιζε ένα τσιγάρο όταν η βενζίνη πήρε ξαφνικά φωτιά και έκαψε τον άνδρα και το σπίτι του, προκαλώντας του μέτρια τραύματα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 8:23 την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024, σε ένα κατάστημα απέναντι από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Πατάγια στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Κατά την άφιξη, Οι πυροσβέστες βρήκαν ένα μεγάλο πλήθος κόσμου συγκεντρωμένο γύρω από το φλεγόμενο σπίτι. Η φωτιά είχε τυλίξει το ψευδάργυρο σπίτι και οι φλόγες ήταν έντονες.

Οι πυροσβέστες εκκένωσαν τους γύρω κατοίκους και χρησιμοποίησαν κανόνια νερού για να σβήσουν τη φωτιά. Χρειάστηκαν σχεδόν 30 λεπτά για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι, το οποίο χρησιμοποιούνταν και ως κατάστημα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως κ. Μάνα, 40 ετών, υπέστη εγκαύματα και στα δύο χέρια. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο πριν φτάσουν οι αρχές.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, η κα Pliw Thongnam, 44, είπε ότι είδε τον κύριο Mana να γεμίζει μπουκάλια με βενζίνη ενώ κάπνιζε ένα τσιγάρο. Τον προειδοποίησε ότι ήταν επικίνδυνο και θα μπορούσε να προκαλέσει φωτιά, αλλά εκείνος την αγνόησε. Ξαφνικά, η βενζίνη πήρε φωτιά, η οποία γρήγορα απλώθηκε στην αγκαλιά του κ. Μάνα. Η κυρία Πλιου προσπάθησε ανεπιτυχώς να σβήσει τη φωτιά πριν καλέσει τις αρχές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.