Συλλαλητήριο της αστυνομίας της Pattaya για την αποτροπή του εγκλήματος εν όψει του Φεστιβάλ Songkran

Πατάγια -

Μια μεγάλη ομάδα αξιωματικών επιβολής του νόμου συγκεντρώθηκε στην παραλία Central Pattaya και πραγματοποίησε μια παρέλαση οχημάτων χθες, 3 Απριλίου, σε μια κίνηση να αποτρέψει το έγκλημα και να κάνει τους τουρίστες να αισθάνονται ασφαλείς ενόψει του επερχόμενου φεστιβάλ Songkran.

Η επιχείρηση, που ονομάστηκε "Safe Songkran, Happy Pattaya", είναι σύμφωνη με τις πολιτικές της κυβέρνησης και της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας και ασφάλειας κατά τη διάρκεια του Songkran.

Στο συλλαλητήριο προήδρευσε ο Πολ. Αντιστράτηγος Ακράντετ Πιμονσρί, Αναπληρωτής Αρχηγός Εθνικής Αστυνομίας, με περισσότερους από 300 αστυνομικούς από 23 αστυνομικά τμήματα καθώς και πολλά αστυνομικά οχήματα. Εκτός από την παρέλαση, η συγκέντρωση περιελάμβανε και αστυνομική πορεία.

Σύμφωνα με τον Πολ. Ο υποστράτηγος Akradet, Αστυνομική Περιφέρεια 2 έχει ορίσει ολόκληρη την επαρχία Chonburi ως περιοχή στόχο για μια επιχείρηση καταστολής του εγκλήματος. Η επιχείρηση θα περιλαμβάνει τη συνεργασία διαφόρων υπηρεσιών επιβολής του νόμου, οι οποίες στοχεύουν στην πρόληψη και καταστολή κάθε μορφής εγκλήματος, την προώθηση του τουρισμού, τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και τη διατήρηση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Songkran.

Επιπλέον, ο Αστυνομικός Σταθμός της Pattaya παρουσίασε την εφαρμογή για κινητά «Pattaya Safety» για την παροχή υπηρεσιών στο κοινό και στους τουρίστες.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να αναφέρουν περιστατικά και να παρέχουν online συμβουλές 24 ώρες την ημέρα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να παρακολουθούν την κατάσταση των αναφορών τους και να ζητούν βοήθεια έκτακτης ανάγκης από την αστυνομία πατώντας το κουμπί SOS. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στα Ταϊλανδικά όσο και στα Αγγλικά και διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

Η εφαρμογή, ωστόσο, δεν είναι ακόμη διαθέσιμη και θα κυκλοφορήσει σύντομα, ανέφερε η αστυνομία.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.