Αυστραλός τουρίστας σε κώμα αφού μπήκε στη Θάλασσα Πατάγια ενώ βρήκε μαριχουάνα

Πατάγια -

Ένας Αυστραλός τουρίστας διασώθηκε αφού παραλίγο να πνιγεί στην παραλία Πατάγια τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024. Ο τουρίστας κάπνιζε μαριχουάνα πριν το συμβάν, είπε η σύζυγός του.

Το περιστατικό συνέβη στις 03:16 π.μ. χθες μπροστά στο Soi Jomtien 11, στην πόλη Pattaya, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Το θύμα, το οποίο αναγνωρίστηκε δημόσια από την αστυνομία της Πατάγια ως ο κ. Loy Malcolm Ayles, 58 ετών, κολυμπούσε στη θάλασσα όταν ξαφνικά εξαφανίστηκε κάτω από το νερό. Ένας καλός Σαμαρείτης είδε το περιστατικό και κολύμπησε για να τον σώσει.

Ο κύριος Λόι ανασύρθηκε αναίσθητος από το νερό και μεταφέρθηκε στην παραλία. Οι συνεργάτες διάσωσης έκαναν CPR και τον μετέφεραν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, κα Panadda Ayles, 45 ετών, ο κύριος Loy είχε καπνίσει δύο τσιγάρα μαριχουάνας πριν πάει για τρέξιμο στην παραλία. Είπε ότι ο σύζυγός της έτρεξε ξαφνικά στη θάλασσα και άρχισε να πνίγεται.

Ο κ. Kittichai Limjamreun, ένας 48χρονος Καλός Σαμαρείτης, δήλωσε ότι παρατήρησε τον τουρίστα να πνίγεται και αμέσως πήδηξε στο νερό για να τον βοηθήσει.

Ο κ. Λόι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα και νοσηλεύεται από ομάδα γιατρών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.