Viral βίντεο δείχνει θολό νερό να ρέει στην παραλία Na Jomtien

Sattahip, Chonburi —

Σε ένα πρόσφατο βίντεο στο Facebook, το οποίο δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, 27 Μαρτίου, παρατηρήθηκε θολό νερό να χύνεται στην παραλία Na Jomtien, προκαλώντας ευρεία κριτική και προσοχή από τις αρμόδιες αρχές.

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από τη σελίδα "We Love Pattaya" και μπορείτε να το δείτε πατώντας ή κάνοντας κλικ ΕΔΩ απεικόνιζε έναν αποχετευτικό σωλήνα που απελευθερώνει σκουρόχρωμο νερό στη θάλασσα κοντά στο Soi Na Jomtien 8. Το ιογενές απόσπασμα προκάλεσε οργή, με τους χρήστες του Facebook να υποψιάζονται ότι το νερό μπορεί να είναι λύματα και να ενέχει κινδύνους για την υγεία των κολυμβητών.

Σε απάντηση στις ανησυχίες, οι αρχές της Na Jomtien πραγματοποίησαν επιτόπια επιθεώρηση το βράδυ της ίδιας ημέρας. Επισκέφτηκαν τον εν λόγω σωλήνα αποχέτευσης και χρησιμοποίησαν εκσκαφέα για να καλύψουν την έξοδο του αποχετευτικού σωλήνα με άμμο στην παραλία. Ωστόσο, μεγάλη ποσότητα συντριμμιών παρατηρήθηκε ακόμη στην ακτή.

Σύμφωνα με τον κ. Punyarat Thaneerom, Διευθυντή του Τμήματος Μηχανικών στον Δήμο της Υποπεριφέρειας Na Jomtien, το νερό που φαίνεται στο βίντεο ήταν στην πραγματικότητα μια υπερχείλιση από μια κοντινή λίμνη συγκράτησης που κατακλύζεται από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Ο κ. Punyarat εξήγησε ότι το νερό από διάφορες πηγές συνήθως συγκλίνει σε δημόσιες λίμνες συγκράτησης ή αντλιοστάσια πριν από την επεξεργασία και την απόρριψη. Δυστυχώς, η υπερβολική ροή νερού προκάλεσε ζημιά στο σύστημα επεξεργασίας, με αποτέλεσμα την υπερχείλιση του μη επεξεργασμένου νερού που φαίνεται στο βίντεο.

Ο δήμος Na Jomtien ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.