Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης διοργανώνει σεμινάριο για τους κινδύνους του ηλεκτρονικού τσιγάρου, προτρέπει σε επαγρύπνηση σε εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Μπανγκόκ

Μπανγκόκ -

Στις 9:00 π.μ., στις 28 Μαρτίου 2024, ο Δρ. Puangpetch Chunlaid, ο Υπουργός που υπάγεται στο Γραφείο του Πρωθυπουργού και στις αρμόδιες υπηρεσίες πραγματοποίησε ένα σεμινάριο σχετικά με τους κινδύνους του ηλεκτρονικού τσιγάρου για τους διαχειριστές 437 εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην Μπανγκόκ.

Ο Δρ Puangpetch δήλωσε δημόσια ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα προκαλούν ανησυχίες στην κοινωνία της Ταϊλάνδης, καθώς θα μπορούσαν εύκολα να έχουν πρόσβαση από νέους και ανηλίκους. Για την επιτυχή εξάλειψη των ηλεκτρονικών τσιγάρων, όλοι οι τομείς έπρεπε να ενοποιηθούν και να ενωθούν.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin εξέδωσε εντολή προς τις αρμόδιες υπηρεσίες να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου, καθώς πολλοί κηδεμόνες υπέβαλαν αναφορές καταγγελιών στο Ταϊλανδικό Γραφείο του Συμβουλίου Προστασίας Καταναλωτών. Υπήρχαν παράνομες πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και κοινοτικές περιοχές, σύμφωνα με τις καταγγελίες.

Πρόσφατα, οι αρχές της Ταϊλάνδης ξεκίνησαν μια «Επιχείρηση Vape» για την εξάλειψη μεγάλων πηγών πωλήσεων ηλεκτρονικών τσιγάρων αξίας άνω των τριών εκατομμυρίων μπατ στις περιοχές της Μπανγκόκ στις 6 Μαρτίου.

Η συνεργασία δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση της Μπανγκόκ, το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας και τη Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης. Περισσότεροι από 1,700 παράνομοι ιστότοποι ηλεκτρονικών τσιγάρων και πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκλεισαν ως αποτέλεσμα.

Ο Δρ Puangpetch προέτρεψε όλους τους κηδεμόνες και τους διευθυντές των σχολείων να παρακολουθούν τα παιδιά και τους μαθητές τους να μείνουν μακριά από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, καθώς μπορεί να βλάψουν το σώμα και να επηρεάσουν ενδεχομένως την ανάπτυξη του εγκεφάλου. Ζητήθηκε από τα σχολεία να διδάξουν τους μαθητές τους για τους κινδύνους του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Για να αναφέρετε παράνομες πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων, καλέστε το 1166 ή μέσω της εφαρμογής Traffy Fondue ή όλων των τηλεφωνικών γραμμών επικοινωνίας της κυβέρνησης, παρατήρησε ο Δρ Puangpetch.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.