Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ξεκινά την «Επιχείρηση Vape» στην Μπανγκόκ, κατάσχεσε 10,000 παράνομα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου αξίας 3 εκατομμυρίων μπατ

Μπανγκόκ -

Στις 2:30 μ.μ., στις 6 Μαρτίου 2024, ο Δρ. Puangpetch Chunlaid, ο Υπουργός που υπάγεται στο Γραφείο του Πρωθυπουργού και οι αρμόδιες υπηρεσίες ξεκίνησαν μια «Επιχείρηση Vape» για την εξάλειψη μεγάλων πηγών πωλήσεων ηλεκτρονικών τσιγάρων αξίας άνω των τριών εκατομμυρίων μπατ στις περιοχές της Μπανγκόκ.

Ο Δρ Puangpetch και οι σχετικές υπηρεσίες πραγματοποίησαν επιτόπιες επιθεωρήσεις σε διάφορες περιοχές στην Μπανγκόκ μετά από αστυνομική έρευνα. Οι κύριες πηγές πωλήσεων ηλεκτρονικών τσιγάρων εντοπίστηκαν σε κοινοτικές περιοχές όπου πουλούσαν ηλεκτρονικά τσιγάρα σε ανηλίκους και μαθητές.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν την περιουσία που αμφισβητήθηκε πριν διερευνήσουν περαιτέρω τις αποθήκες που ήταν κέντρα διανομής στην περιοχή Daeng. Οι παράνομες πωλήσεις είχαν και διαδικτυακές πλατφόρμες που παρέδιδαν τα προϊόντα στους πελάτες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η «Επιχείρηση Vape» είχε ενοποίηση με όλους τους τομείς για την καταστολή και την εξάλειψη των ηλεκτρονικών τσιγάρων από την κοινωνία της Ταϊλάνδης. Ως αποτέλεσμα, έγιναν επιδρομές σε 15 διαφορετικές τοποθεσίες και συνελήφθησαν οκτώ ύποπτοι που εμπλέκονταν σε πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Μπανγκόκ. Περισσότερα από 10,000 παράνομα προϊόντα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο κατασχέθηκαν με εκτιμώμενη αξία τρία εκατομμύρια μπατ.

Ο Δρ Puangpetch πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης έδωσε σημασία στην παύση των παράνομων πωλήσεων ηλεκτρονικών τσιγάρων στα οποία θα μπορούσαν εύκολα να έχουν πρόσβαση ανήλικοι και μαθητές στην περιοχή.

Επιπλέον, πολλά καταστήματα βρέθηκαν κοντά σε εκπαιδευτικά ιδρύματα. Οι συσκευασίες ηλεκτρονικών τσιγάρων είχαν ελκυστικές εμφανίσεις για να δελεάσουν ανηλίκους να αγοράσουν το προϊόν, είπε ο Δρ Puangpetch.
Ο Δρ Puangpetch προέτρεψε όλους τους κηδεμόνες και τους γονείς να παρακολουθούν τα παιδιά τους για να μείνουν μακριά από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, καθώς προκαλούν βλάβη στον οργανισμό και δυνητικά επηρεάζουν την ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Για να αναφέρετε παράνομες πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων, καλέστε το 1166 ή μέσω της εφαρμογής Traffy Fondue ή όλων των τηλεφωνικών γραμμών επικοινωνίας της κυβέρνησης, παρατήρησε ο Δρ Puangpetch.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.