Μεθυσμένος οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Sattahip

Sattahip -

Ένας μοτοσικλετιστής, ο οποίος σύμφωνα με τις αρχές ήταν μεθυσμένος, τράκαρε τη μοτοσικλέτα του στην περιοχή Sattahip του Chonburi και τραυματίστηκε μέτρια τη Δευτέρα το βράδυ, 25 Μαρτίου 2024.

Το Ίδρυμα Διάσωσης Sawang Rojanatham Sattahip έλαβε μια αναφορά για ένα ατύχημα με μοτοσυκλέτα στις σιδηροδρομικές γραμμές κοντά στο Ban Huai Khwang, στην υποπεριφέρεια Na Jomtien, στις 11:25 τη Δευτέρα. Οι διασώστες και οι γιατροί από το νοσοκομείο Wat Yannasangwararam Woramahawihan έσπευσαν στο σημείο.

Βρήκαν έναν 34χρονο άνδρα, που ταυτοποιήθηκε ως κ. Σαράουτ (δεν αναφέρεται το οικογενειακό του όνομα), με τραύμα στο κεφάλι, εξάρθρωση του δεξιού ώμου και εκδορές στο σώμα και το πρόσωπο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Wat Yannasangwararam Woramahawihan για θεραπεία.

Οι άγνωστοι συνάδελφοι του κ. Sarawut είπαν ότι έπινε με φίλους και πήγαινε στο σπίτι όταν συνέβη το ατύχημα. Ο δρόμος ήταν σκοτεινός και ο κύριος Σαράουτ ήταν μεθυσμένος, κάτι που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και να τρακάρει, πρόσθεσαν οι συνάδελφοι.

Έρευνα για το δυστύχημα διενεργεί η αρμόδια αστυνομία.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Θέματα, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.