Δύο κλέφτες κλέβουν ηλεκτρικό καλώδιο από το σπίτι στο Chonburi

Τσονμπούρι -

Δύο κλέφτες έκλεψαν ηλεκτρικό καλώδιο από ένα σπίτι στο Bo Win, Chonburi, τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024.

Ο κ. Prasong Tankratok, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ανέφερε στην αστυνομία ότι το σπίτι του είχε κλαπεί. Ο κ. Πρασόνγκ είναι εργολάβος και δεν βρίσκεται συχνά στο σπίτι. Συνήθως φεύγει για τη δουλειά το πρωί και επιστρέφει το βράδυ.

Στις 25 Μαρτίου, γύρω στις 5:07 μ.μ., δύο κλέφτες που επέβαιναν σε μια μπλε μοτοσυκλέτα Honda Wave 110 πιάστηκαν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να κάνουν κύκλους στο σπίτι του κ. Πρασόνγκ πολλές φορές. Άλλαζαν ρούχα κάθε φορά που πήγαιναν.

Όταν είδαν ότι δεν υπήρχε κανείς τριγύρω, μπήκαν στο σπίτι του κ. Πρασόνγκ και έκλεψαν ένα ρολό ηλεκτρικού καλωδίου που ήταν αποθηκευμένο στο γκαράζ. Οι κλέφτες φαινόταν να γνωρίζουν καλά την περιοχή, καθώς έκαναν κύκλους στην περιοχή αρκετές φορές πριν διαπράξουν το έγκλημα, είπε ο κ. Πρασόνγκ.

Η κα Aree Pholnikorn, αδερφή του κ. Prasong, είπε ότι μαγείρευε εκείνη την ώρα και είδε τη μοτοσικλέτα να κάνει κύκλους στην περιοχή από το απόγευμα. Όταν είδε τους δύο κλέφτες να μαζεύουν το ηλεκτρικό καλώδιο, προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονές της, αλλά οι κλέφτες ήταν πολύ γρήγοροι και διέφυγαν με το καλώδιο. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στον κ. Πρασόνγκ για να τον ενημερώσει για το περιστατικό.

Ο κ. Πρασόνγκ κατέθεσε αναφορά στην αστυνομία στο αστυνομικό τμήμα του Μπο Γουίν και παρείχε ως αποδεικτικό στοιχείο το υλικό κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης. Εξέφρασε την ελπίδα ότι η αστυνομία θα καταφέρει να πιάσει τους δύο κλέφτες και να τους οδηγήσει στη δικαιοσύνη.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.