Η Pattaya είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το "Doraemon Run 2024 Thailand"

Πατάγια -

Η Pattaya City παρέλαβε επίσημα την κούκλα Doraemon, τη μασκότ για την επερχόμενη εκδήλωση «Doraemon Run 2024 Thailand», την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024.

Η κούκλα σήμαινε τη συμμετοχή της Pattaya ως της δεύτερης διοργανώτριας πόλης για την εκδήλωση Doraemon Run που διοργανώθηκε από το MCOT. Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε από τις 4:30 π.μ. έως τις 8:30 π.μ. σήμερα στην Μπανγκόκ.

Η πρώτη φάση του Doraemon Run 2024 Thailand πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το πρωί της Κυριακής στον κεντρικό τερματικό σταθμό Krung Thep Aphiwat στο Bankok. Ο αγώνας, ο οποίος περιελάμβανε κατηγορίες 5 km και 10 km, παρακολούθησαν πάνω από 4,000 δρομείς.

Το Doraemon Run θα διεξαχθεί σε πέντε τοποθεσίες σε όλη την Ταϊλάνδη. Η Πατάγια θα φιλοξενήσει το δεύτερο σκέλος του διαγωνισμού στις 11 Μαΐου, με ένα μοναδικό μεταμεσονύκτιο τρέξιμο 5 χιλιομέτρων στην παραλία Πατάγια.

Μετά την Πατάγια, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Yamo Field στο Nakhon Ratchasima στις 14 Ιουλίου, το οποίο περιλαμβάνει επιλογές 5 χλμ. και 10 χλμ. Στη συνέχεια, οι δρομείς μπορούν να συμμετάσχουν στο γραφικό Sapan Hin Public Park και στην περιοχή Old Town στο Πουκέτ στις 15 Σεπτεμβρίου, με αποστάσεις 5 χλμ. και 10 χλμ. Το τελευταίο σκέλος του αγώνα Doraemon Run θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου στο Chiang Mai Night Safari στο Τσιάνγκ Μάι, με αγώνες 5 και 10 χλμ.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.